23 / 04 / 2024

Profesyonel bina site yönetimi nedir

Profesyonel bina site yönetimi nedir

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla

Otomobil piyasasında her geçen gün artan elektrikli otomobiller için şarj istasyonları sorun haline gelmeye başladı. Peki Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla...

Fahiş aidatlardan sonra site yönetimlerine denetim önerisi! 

Aidatlar sebebiyle son dönemde site yönetimleri tartışma konusu haline gelirken, tesis yöneticileri, belli sayıdan fazla dairenin olduğu site yönetimlerinin profesyonel şirketlerce üstlenilmesi önerisinde bulundu. İşte detaylar...

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan ve Fehmiye Yavuz ortaklığında kuruldu.

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdal Hamzaoğulları tarafından kuruldu.

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Konut alırken bunlara dikkat!

Pandemi ve depremin insanları müstakil konut arayışına yönlendirdiğini belirten FCTU Profesyonel Bina Tesis Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Akıncı, 2000'den sonra binaların deprem yönetmeliğine uygun yapılmaya başlandığını ve Türkiye’nin deprem kodunun 2007’de değiştiğini dile getirdi.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Profesyonel bina site yönetimi nedir?

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Profesyonel olmayan site yönetimleri komşuların arasını açıyor!

Son yıllarda site yönetimleri ile kat malikleri arasındaki problemler sebebiyle açılan davalar rekor seviyeye çıktı. Fakat davaların ayrıntılarına bakıldığında taraflar birbiriyle komşu. Yani sitenin yöneticileri genellikle sitede oturan başka bir kat maliki oluyor.

Sitedeki değişikliklere bina yönetimi müdahale edilebilir mi?

Kat malikleri kurulunun verdiği yetki ile site veya bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabiliyor, yapılmış olan yapılar varsa, değişiklikler varsa eski hale getirilmesi talep edilebiliyor.

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

Kayseri'de site ve bina yöneticileri pandemi için toplandı!

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

Profesyonel bina site yönetimi nedir Haberi

Profesyonel bina site yönetimi nedir

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Değerli okuyucular... Yaşadığımız binalarda, sitelerde, rezidanslarda, birilerine aidat ya da demirbaş adı altında devamlı surette bedeller ödüyoruz. Bu bedeller, Kat Mülkiyeti Kanunu tarafından işaret edilen; binanın giderleri, tamir ve bakımları ya da çalışanları için ödediğiniz aidat ya da yasal adıyla GİDER AVANSI olarak karşınıza çıkan ve çıkmaya devam edecek olan bina ortak giderlerimizdir.

Ancak Avrupa uyum yasaları, iş güvenliği kanunu ve çalışma kanunlarının son yıllarda tamamen değişmesi ve yanlış yapılan uygulamalar sonucu çok büyük bedeller ya da cezalar ödenmesi, bu işi canı gönülden, bir bedel almadan yapan ama hiç bir zaman zan altında kalmaktan kurtulamayan bina sakinlerinin...