24 / 04 / 2024

Profilo NoFrost buzdolabı

Profilo NoFrost buzdolabı

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, buzlanmayı engelleyen NoFrost özelliği, geniş iç hacmi, A+ enerji tasarruf sınıfı, farklı türde gıdaları en uygun şekilde taze saklamanızı sağlayan Yeni Profilo BD3157W2NN buzdolabını tanıttı...

Profilo’dan NoFrost buzdolabında optimum çözüm!

Yeni Profilo BD3157W2NN buzdolabı, buzdolabını değiştirmek isteyenler için olduğu kadar yeni evlenecekler için de çok iyi bir seçenek olarak dikkat çekiyor. profilo, NoFrost buzdolabında optimum çözüm sunuyor.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

Profilo BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla görücüye çıktı!

Profilo, merakla beklenen BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıkardı. Evine, iş yerine vs. buzdolabı almak isteyen kişiler bu buzdolabının teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Beyaz eşya sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri olan Profilo, BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla beraber satışa sundu.

Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nereden alınır? 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Üstten donduruculu Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı, geniş iç hacmi, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede, özellikleri ne? İşte detaylar...

Profilo BD2076LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı 24 bin 590 TL! Teknik özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Profilo üstten donduruculu buzdolabı, geniş iç hacminin yanı sıra sessiz çalışma tekniği ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirerek gıdalarınızı muhafaza ediyor. 

Profilo BD2156WFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacmi ve gelişmiş teknolojisi ile dondurma ve soğutma işlemini gerçekleştirerek gıdaları muhafaza ediyor. 

Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 13 bin 999 TL! Özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo Alttan Donduruculu Buzdolabı no frost dondurma teknolojisi ile işlem görüyor. Peki ExtraFresh özelliği ne işe yarıyor? 

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı en ucuza nereden satın alınır? İşte Profilo 15 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabından memnun olmayanlar,Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm n11 internet sitesinde indirimle satışta. Peki Profilo buzdolabı bu sitede ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Profilo Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm neden çok tercih ediliyor? İşte cevabı! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Geniş ailelere hitap eden Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm No frost teknolojisi ve ExtraFresh özelliği ile ihtiyaca göre cevap veriyor. 

Profilo 186 x 75 cm Üstten Donduruculu Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı,geniş iç hacmi,çeşitli soğutma ve dondurma fonksiyonları ile ilgileri üzerine çekiyor. Peki ExtraFresh teknolojisi nedir?

Profilo'dan 3 adet Solo Beyaz Eşya alana televizyon hediye! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alana televizyon hediye kampanyasını tüketicisine duyurdu. Peki kampanya detayları neler..

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

No frost teknolojisine sahip Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacim ve hızlı dondurma özelliği ile dikkatleri üzerine çeker. Ayarlanabilir cam raf sayesinde her şeyi dolaba sığdırmak mümkündür.İşte ürünün diğer özellikleri..

Profilo BD2155WFNN 453 L Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BD2155WFNN 453 L No Frost Buzdolabı; AirFresh teknolojisi, emniyetli cam rafları ve hızlı donduruma özelliği ile dikkat çekiyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede satılıyor, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Profilo NoFrost buzdolabı Haberi

Profilo NoFrost buzdolabı

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, buzlanmayı engelleyen NoFrost özelliği, geniş iç hacmi, A+ enerji tasarruf sınıfı, farklı türde gıdaları en uygun şekilde taze saklamanızı sağlayan bölmeleri, yüksekliği ayarlanabilir rafları ve estetik derin dondurucusu altta tasarımı ile bir buzdolabında aranabilecek pek çok fonksiyon ve teknolojiyi yeni BD3157W2NN buzdolabında bir araya topladı. Yeni Profilo BD3157W2NN buzdolabı, buzdolabını değiştirmek isteyenler için olduğu kadar yeni evlenecekler için de çok iyi bir seçenek olarak dikkat çekiyor


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, hacim, enerji tasarrufu, fonksiyonellik beklentilerini optimum seviyede karşılayan yeni NoFrost kombi buzdolabı BD3157W2NN’yi tüketiciyle buluşturuyor. A+ enerji sınıfı, 505 litrelik geniş iç hacimli buzdolabı, beyaz kapıları, beyaz rengientegre yatay kapı kolları ve iç kısımdaki metal uygulamalarıyla mutfaklarda seçkin, sade bir şıklık unsuru olarak yerini almayı bekliyor.


NoFrost...