16 / 04 / 2024

promosyon

promosyon

Promosyon konusunda kıyasıya bir yarış içerisine giren bankalar şimdi de kampanya yarışına girdi. Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik atılan son adım da bir hayli konuşulacağa benziyor.

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!

Kuşadası’nda dört öğretmen sendikası, kamu bankasının promosyon güncelleme taleplerini kabul etmeyince ortak hareket ederek misilleme yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Duyuru üzerine duyuru yapıldı! Ziraat Bankası müşterilerinin 12 günü kaldı!

Ziraat Bankası müşteri için duyuru yapıldı. Bankanın müşterilerine özel başlayan kampanyanın son 12 günü kaldı. İşte detaylar!

Emeklilere promosyon avantajı devam ediyor! Hangi banka, ne kadar emekli maaşı promosyonu ödüyor?

SGK, emekli maaşı promosyonları ile ilgili bankalarla yeni bir sözleşme imzalanacağını duyurdu. 1 Ekim'den itibaren geçerli olacak sözleşmeyle yeni asgari tutarlar belirlendi.

Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

Bankalar arasındaki kampanya yarışı adeta Formula 1 yarışlarına döndü. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da müşterilerine yönelik kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Anlaşma sağlandı! 15 bin 500 TL promosyon...

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı maaş promosyon miktarlarını araştırmaya devam ediyor.

Promosyon alanlar dikkat! Geri istenebilir

Emeklilerin promosyon ödemeleri için bankalar yarış halinde. 'Bankalar promosyon ödemelerinin iadesini isteyebilir mi?' sorusu gündeme gelirken, milyonlarca emekli vatandaş için uyarı geldi. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanvekili Av. İbrahim Güllü, emekli vatandaşları ilgilendiren çok k

İş Bankası'ndan güzel haber! 31 Ekime kadar çabuk başvurun!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası, herkese müjdeyi verdi! 100 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz! 31 Ekim'e kadar hemen siz de yararlanabilirsiniz! Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...

Maaş promosyonu alanlar aman dikkat! Bankalar iade isteyebilir…

Bankaların Temmuz ayından bu yana verdikleri promosyonlarla vatandaşların yüzü güldü. Ancak bankalardan promosyon alan vatandaşlardan iade istenebilir… İşte detaylar…

VakıfBank promosyon ne kadar veriyor 2022?

Emekli promosyon ödemeleri gündemde olan konulardan biridir. Vatandaşlar, hangi bankanın ne kadar emekli promosyon verdiğini araştırıyor. İşte onlardan biri de VakıfBank promosyon ödemesine dair araştırılanlar!

Halkbank ne kadar promosyon veriyor 2022?

Emekli promosyon ödemeleri gündemde olan konulardan biridir. Vatandaşlar, hangi bankanın ne kadar emekli promosyon verdiğini araştırıyor. İşte onlardan biri de Halkbank promosyon ödemesine dair araştırılanlar!

Özel sektör çalışanları promosyon alabiliyor mu? Heyecanlandıran detay

Emeklilerde 10, memurlarda 41 bin 500 lirayı bulan maaş promosyonları sonrasında özel sektör çalışanları da beklenti içinde. Ancak özel kurumlarda çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin kritik bir detay olduğu öğrenildi. İşte en yüksek promosyon veren bankalar ve kurumlar ile son dakika haberinin

Emeklilere banka promosyonu ne kadar?

Emekli promosyon ödemeleri emekli vatandaşların gündemini hala meşgul ediyor. Promosyonların artıp artmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank, Ziraat

Konut kredi faiz oranlarında son dakika depremi yaşandı. Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank, Ziraat peş peşe faiz oranlarını açıkladı! İşte 15 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları…

7 milyon emeklinin beklediği promosyon müjdesi geliyor. Yarış yeniden hızlanacak.

İktidara yakın yazar kamu bankalarının promosyon yarışına katılmak için çalışma yaptığını ancak nihai kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verileceğini yazdı. İşte merak edilen o rakam

Emekli promosyon kampanyaları güncellendi! İşte yeni rakamlar...

Emekli promosyonunda gelişmeler peş peşe geliyor. Ağustos ve Eylül döneminde başlatılan emekli promosyon kampanyaları Ekim döneminde de devam ediyor. Peki emekli promosyonları ne kadar oldu? 

Emeklilere promosyon müjdesi! Elinizi çabuk tutun, başvuran alıyor!

Bankalar 2022 emekli promosyonu yarışına son gaz devam ediyor. Bazı bankalar emekli promosyonunun Eylül ayında sonlanacağını açıklarken bazı bankalarda ekim ayı kampanyalarını sürdürüyor. İşte Ekim ayı banka banka emekli promosyon kampanyaları... 

Sağlık çalışanlarına promosyon müjdesi! Bakanlık devrede!

Türkiye'de gündemden düşmeyen maaş promosyonuna bir yenisi daha eklendi. Sağlık Bakanlığı promosyon için kollarını sıvadı. Peki Sağlık promosyonu ne kadar? 2022 Sağlık personeli ne kadar promosyon alacak? İşte detaylar...

Vakıfbank promosyon ücreti ne kadar?

Vakıfbank promosyon ücreti ne kadar? sorusu promosyon almayan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye Finans Bank promosyon miktarı emekliler tarafından araştırılmaktadır. Peki Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!

Halkbank promosyon ne kadar 2022?

Halkbank ne kadar promosyon veriyor, Halkbank promosyon ne kadar 2022? şeklindeki soruların yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır?

Emekli promosyon ödemeleri milyonlarca vatandaşın gündeminde yer almaktadır. Özellikle Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır? soruları yanıtlarını arıyor.

Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar?

Emekli promosyon ödemeleri gündemdeki yerini koruyor. Pek çok vatandaş Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Emekli promosyonlarında beklenmeyen Ekim rüzgarı! Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği promosyon ödemelerine dair sıcak bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar “Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?” sorusunu sormaya başladı. İşte detaylar!

İBB'den müjde! Tüm çalışanlara 27 bin TL promosyon!

Tüm çalışanlara 27 bin lira promosyon İBB tarafından açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediye ve şube çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödeyecek. Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Emekli promosyon iptal edilir mi? Promosyon nasıl iptal edilir?

Emekli promosyon ödemeleri ve bu konuya dair vatandaşların bazı soruları var. Onlardan biri de Emekli promosyon iptal edilir mi? sorusudur. İşte sorulan soruların yanıtları!

Emekli promosyon ne zaman bitiyor?

Emekli promosyon konusu hala gündemdeki yerini koruyor. Promosyon almamış olan emekliler, emekli promosyon ödemelerinin ne zaman biteceğini araştırıyor. İşte o detaylar!

promosyon Haberi

promosyon

Bankalar arasında promosyon konusunda çok ciddi bir yarış yaşandı. Bankalar, emeklileri kendilerine çekmek adına kıyasıya yarışın içerisine girdiler. Bankalar tarafından yeni başlatılan yarışın adı ise "Kampanya yarışı..." Bu yarışta ise Ziraat Bankası attığı adımlarla çok dikkat çekiyor. Ziraat Bankası'ndan dikkat çekecek yeni bir adım daha geldi. 
 

Ziraat Bankası’ndan emeklilere müjdeli haber geldi. Banka yaptığı açıklamasında emekli müşterilerine özel kampanyanın detaylarını duyurdu. Hem Ziraat Bankası müşteri olup hem de Türk Telekom kullanan hat sahiplerinin yararlanabileceği kampanya detayları haberimizde..

Ziraat Bankası yaptığı açıklamasında emekli maaşı alanlar Türk Telekom’dan yurt içi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS,  5 GB internet ve Türk Telekomlularla sınırsız konuşmanın 12 ay taahhütle sadece 55 TL olacağı belirtildi. Başvuru yapmak isteyenlerin kimlikleri ile birlikte en yakın...