26 / 04 / 2024

ptt konya bina ihalesi

ptt konya bina ihalesi

Konya PTT Başmüdürlüğü, Akşehir ilçesi, Karabulut Caddesinde bulunan tapunun 521 parselinde kayıtlı 385 metrekare arsa ve üzerindeki toplam 917 metrekare kullanım alanlı taşınmaz mal, kapalı zarf artırma usulü ile satılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

Konya Karatay'da 13.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

T.C. Konya 5. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Erenler Mahallesi, 19544 ada 4 parselde yer alan 2 binayı 13 milyon 675 bin 202 TL'ye satıyor...

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

PTT Ankara Çankaya'da 4 milyon TL'ye bina kiraladı!

PTT, Ankara'da 4 milyon Türk Lirası bedelle bina kiraladı. Binanın bodrumu ile 2 katı başka bir kuruma senelik 900 bin Türk Lirası bedelle kiraya verildi. 

Konya'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Konya 1. İcra Dairesi, Karatay'da bulunan arsa ve üzerindeki bina ve çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 495 bin 923 TL olarak belirlendi. 

Konya'da 7.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya 5. İcra Dairesi Müdürlüğü Konya 5. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Konya ili, Selçuklu ilçesi, Aşağı Pınarbaşı mahallesi 15887 ada, 4 parselde yer alan binayı 7 milyon 608 bin TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Aralık 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya'da 24 bina daha güçlendirilecek!

Konya'da çöken bina alanında incelemelerde bulunan Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, ''Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca buradaki 24 binanın güçlendirme ve restorasyon çalışması gerçekleştirilecek'' dedi.

Konya'da 2 katlı bina çöktü! 3 kişi enkaz altında kaldı!

Konya Karatay'da 2 katlı kerpiç bina çöktü, 3 kişinin  enkaz altında kaldığı belirtildi. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Konya'da 2 katlı kerpiç bina çöktü!

Konya'nın Karatay ilçesinde 2 katlı kerpiç bina çöktü. Enkaz altında kaldığı düşünülen 3 katlı bina için arama çalışması başlatıldı.

ptt konya bina ihalesi Haberi

ptt konya bina ihalesi


İhale, Konya PTT Başmüdürlüğünde 31 Ekim 2007 tarihinde saat 14.00'de


yapılacak. İstekliler şartnameyi Konya PTT Başmüdürlüğünden temin edebilecekler.


Tahmini bedeli 275 bin YTL olarak belirlenen taşınmazın satışında katılımcılardan 16 bin 500 YTL tutarında geçici teminat bedeli...