04 / 05 / 2024

pvc de yeni yalıtım

pvc de yeni yalıtım

İzomaks Yalıtım A.Ş, dünyada ile kez PVC Taşıyıcılı Bitümlü Membranı Türkiye'de üretti. Uzun yıllar süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda bitümlü membran ile PVC'yi bir araya getiren İzomaks, bu alanda ilk ve tek ürün olan İzomax PVC'nin üretimine başladı.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut fiyatlarındaki düşüş hızlandı!

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut satışlarında yaşanan düşüş bu yılın Mart ayında yavaşlasa da, konut fiyatları yıllık bazda daha hızlı düşüş gösterdi. İşte The Wall Street Journal'ın Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun açıkladığı o rakamlar...

Seçimler tamam, şimdi yeni vergi ve zamlar kapıda: Gayrimenkule de yeni vergi gelebilir!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından başta KDV ve ÖTV olmak üzere yeni vergi artışları yapılması bekleniyor. Ayrıca, gayrimenkule de yeni vergi gelebileceği konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

ABD'de yeni konut satışları 3 ayda ilk defa düştü!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de yeni konut satışları, 2024 yılının Şubat ayında aylık bazda yüzde 0,3 azalış göstererek, 662 bine inerken, piyasa beklentilerinin de altında gerçekleşti.

ABD'de yeni konut satışları Ocak ayında beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de yeni konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında aylık bazda yüzde 1,5 artış göstererek, 661 bine çıkmasına rağmen piyasa beklentilerini karşılayamadı.

ABD'de yeni konut satışları ekimde azaldı

ABD'de yeni konut satışları, ekimde aylık oranda yüzde 5,6 düşüşle 679 bine azalarak piyasa beklentilerinin altında gerçekleştiği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Bugün akaryakıt fiyatları hangi ilde kaç TL?

Milyonlarca sürücü son dakika güncel akaryakıt fiyatlarını merakla her gün araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? İşte 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

ABD'de yeni konut satışları Haziran'da yüzde 2,5 azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan istatistiklere göre, ABD'de yeni konut satışları, Haziran ayında aylık bazda yüzde 2,5 azaldı ve 697 bine geriledi.

Benzin, motorin, LPG'de yeni fiyatlar ne kadar? İl il açıklandı! BP, Opet, PO 17 Temmuz 2023 fiyat listesi

Benzin ve motorinin litresinde 6 TL, LPG’de ise 2.80 TL seviyesinde yükseliş oldu. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni fiyatlar ne kadar? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 17 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

pvc de yeni yalıtım Haberi

pvc de yeni yalıtım

Uygulaması kolay olan İzomax PVC, uzun ömrü ve maksimum su izolasyonu sağlayan yapısıyla yalıtım anlayışını tepeden tırnağa değiştiriyor. İzomax PVC Taşıyıcılı Bitümlü Membran, asfaltın ve PVC'nin izolasyon özelliklerini bir arada sunmasıyla ürünün çekme kopma mukavemetini, soğuğa karşı dayanıklılığını artırırken, delinme ihtimalinin çok düşük düzeyde kalmasını sağlıyor. Su izolasyonu gereken her zeminde kullanılabilen İzomax PVC, yanmayan, alev almayan taşıyıcı yapısı ile uygulama hatalarından doğan zararları minimuma indiriyor. Böylece binaların temeli de çatısı da su nedeniyle oluşabilecek çürüme ve korozyondan tam olarak...