19 / 04 / 2024

Quasar İstanbul imar planları

Quasar İstanbul imar planları

Likör Fabrikası`nın yer aldığı Şişli, Dikilitaş Mahallesi, 59 Pafta, 1199 Ada, 230 Parsel`e ilişkin onaylanan imar planları, İstanbul 5. İdare Mahkemesi`nin 7 Ekim 2015 tarih ve 2015/1912 sayılı kararıyla bir kez daha iptal edildi.

Kanal İstanbul Projesi'nde konut alanları artırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan karar ile Kanal İstanbul imar planları askıya çıkarıldı. Askıya çıkarılan planlarda projede konut alanları artırıldı. 

İstanbul imar harçları 2021!

İstanbul imar harçları 2021 geçtiğimiz günlerde belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü, 2021 yılı hizmet tarifesini açıkladı. İşte İstanbul imar harçları 2021....

Kanal İstanbul'un imar planları ne anlatıyor?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'da çalışmalar hızla sürüyor. Peki Kanal İstanbul imar planları ne anlatıyor?

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

İstanbul imar harçları 2019! 

İstanbul imar harçları 2019 geçtiğimiz günlerde belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü, 2019 yılı hizmet tarifesini açıkladı. İşte İstanbul imar harçları 2019....

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

İstanbul imar yönetmeliği yürürlüğe girdi!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, yürürlüğe giren İstanbul imar yönetmeli hakkında yazı kaleme aldı.

İstanbul imar harçları 2018!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2018'de tahsil edilecek İmar Müdürlüğü harçlarını açıkladı. İşte İstanbul imar harçları 2018..

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Quasar İstanbul imar planları Haberi

Quasar İstanbul imar planları

Tekel Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş.ye ait ve üzerinde korunması gerekli kültür varlığı olarak tescil edilen Likör Fabrikası`nın yer aldığı Şişli, Dikilitaş Mahallesi, 59 Pafta, 1199 Ada, 230 Parsel`e ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`nın 19.06.2013 tarih ve 6186 sayılı oluru ile onaylanan imar planları, İstanbul 5. İdare Mahkemesi`nin 07.10.2015 tarih ve 2015/1912 sayılı kararıyla bir kez daha iptal edilmiştir. Söz konusu iptal kararı tarafımıza 26.11.2015 tarihinde tebliğ edilmiştir.


Emlak Konut GYO'dan Quasar İstanbul açıklaması!

Söz konusu alana ilişkin 2008 yılında TOKİ, 2011 yılında ise İBB tarafından onaylanan planlar da Odamız tarafından yargıya taşınmış ve mahkemelerce iptal edilmişti. Dava konusu planlara ilişkin ilk iptal kararı verildiğinde, tescilli kültür varlığı olan Likör Fabrikası arazisi üzerinde henüz inşaat başlamamış, şehircilik...