20 / 04 / 2024

Quasar İstanbul teslimleri

Quasar İstanbul teslimleri

Eski Likör Fabrikası'ndaki Quasar İstanbul projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. Fiyatlar; kata, cephe ve alanına göre farklılık gösteriyor

Quasar İstanbul'da teslimler 2015 sonuda yapılacak!

Quasar İstanbul Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy' de yükseliyor. Viatrans ve de Meydanbey Ortaklığı ile inşa edilen Quasar İstanbul'da teslimler 2015 yılı sonuda yapılacak...

Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekaresi 6 bin 600 dolara!

İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen ve E-5 üzerinde konumlandırılan Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da konutların metrekare birim fiyatları 6 bin 600 dolardan başlıyor. Proje karma bir proje olarak geliştiriliyor...

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Emlak Konut GYO'dan Quasar İstanbul açıklaması!

Emlak Konut GYO, Kuasar (Quasar İstanbul) projesiyle ilgili Uygulama İmar Planı'nın mahkeme tarafından iptal edildiğini, inşaat ruhsatları ile ilgili karar bulunmadığından inşaatın sürdüğünü KAP'a bildirdi.

Cathay Sone İstanbul teslimleri!

Cathay Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. 1.037 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor...

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman?

615 daire ve 120 dükkan meydana gelen Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman? Proje İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası taşıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana geliyor. Basın Ekspres Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Cathay İnşaat Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşuyor. Cathay İnşaat Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?1.067 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Quasar İstanbul teslimleri Haberi

Quasar İstanbul teslimleri

Quasar İstanbul projesi, Şişli Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası'nın bulunduğu alanda yükseliyor. Proje; Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi olarak inşa ediliyor. 


2 kule halinde yükselen Quasar İstanbul projesinin toplam yatırım bedeli 500 milyon İsviçre Frangı... Quasar İstanbul'un toplam alanı 22 dönüm ve bunun büyük bir kısmı yeşil alan olarak tasarlanıyor. 


Quasar İstanbul'daki 40 katlı 2 kule deniz doğru konumlandırılmış biçimde şekillendiriliyor. Quasar İstanbul teslimleri 2015 senesinin Eylül ayında yapılacak. 


Quasar İstanbul satılık daire alanları 116 metrekareden başlıyor ve 518 metrekareye kadar çıkıyor. Quasar İstanbul satış fiyatları metrekare birim olarak 7 bin 300 dolardan başlıyor. 


Quasar İstanbul'un bir kulesi oturuma uygun rezidans daireler ve home ofislerden oluşurken diğer kulesinde otel ve otel bağlı rezidans daireler bulunuyor. 


Otel; Fairmont Quasar İstanbul adıyla hizmet verecek. Otelle ilgili detaylı...