29 / 03 / 2024

Queen Park Ankara ödeme koşulları

Queen Park Ankara ödeme koşulları

Konutta stok fazlası, talep daralması gibi konular gündemde yerini almaya devam ederken, doğru konumlanmış projeler temel aşamasında bile üretimin yarıdan fazlasını satabiliyor..

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Yıldız Park Ankara daire fiyatları!

Toplam 181 daire 7 ticaret alanından meydana gelen Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Yıldız Park Ankara daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor

Ankara Yıldız Park fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldız Park Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Ankara Altındağ'da inşa edilen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare alana sahip.

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Ankara Queen Park teslim tarihi ne zaman?

Ankara Queen Park Evleri projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 213 konutluk Queen Park Evleri Ankara projesinde teslimler bu yıl başlıyor...

Antalya Queen Park Türkiz Otel 45 milyon TL'ye satılıyor!

Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğü, Antalya Kemer'de yer alan Queen Park Türkiz Otel'i açık artırma usulüyle satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 45 milyon TL olarak belirlendi.

Uransan Queen Park projesine yoğun ilgi!

Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan’ın satışını katlayarak devam ettirdiğini Eylül 2014’te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarını belirtti.

Bomonti Queen Park satış fiyatları!

Bomonti Queen Park satış fiyatları 894 bin 755 TL'den başlayarak değişiyor. 900 konutluk Sinpaş Queen Central Park projesinde daire teslimleri Mayıs 2018 yılında yapılıyor...

Urankent Queen Park'ta söz çocukların!

Son yıllarda ataerkil yapıyı geride bırakarak karar verme mekanizması haline gelen kadınlar artık bu görevi çocuklarına devrediyor. Çelik, "Satış ofisimize gelen ailelerin konut alırken çocuklarının yaşam alanlarına dikkat ettiklerine şahit oluyoruz" dedi

Uralkent Queen Park projesinin yüzde 60'ı satıldı!

Firmanın Urankent'teki 6'ncı projesi Queen Park, yaza özel yüzde 0.55'lik faiz kampanyasıyla konut alıcısının dikkatini çekerken, ağustos ayını da fazla mesai yaparak geçirdi.

Queen Park Ankara ödeme koşulları Haberi

Queen Park Ankara ödeme koşulları

Konutta stok fazlası, talep daralması gibi konular gündemde yerini almaya devam ederken, doğru konumlanmış projeler temel aşamasında bile üretimin yarıdan fazlasını satabiliyor.

Ankara’da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding’e bağlı Uransan AŞ, Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus’tan sonra Queen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

Hemen önündeki 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı ile iç içe projelendirilen ve oldukça beğeni toplayan Royal Plus’ın mimarisinden esinlenilen Queen Park Konut Projesi, satışta belki de Ankara’da şu ana kadarki en büyük başarıyı yakalıyor.

Toplam 213 konut bulunan projenin henüz temeli kazılmadan yüzde 60’ı satılırken, firma yetkilileri bu başarıyı firmalarına duyulan güvene bağlıyor.

Uransan, konut projelerinde, evin anne babasından çocuklarına kadar tüm fertlerinin isteklerini göz önünde bulundururken,...