17 / 04 / 2024

Queen Park nerede

Queen Park nerede

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park Haziran 2016'da teslim!

Ankara’daki gelişim yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasını sağlarken, kaliteli ve konforlu yaşama şehir merkezinden uzaklaşmadan ulaşmak isteyenlerin yeni gözdesi Urankent oldu.

Kaliteli yaşam isteyenler rotasını Urankent'e çevirdi!

Başkent Ankara’daki gelişim yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasını sağlarken, kaliteli ve konforlu yaşama şehir merkezinden uzaklaşmadan ulaşmak isteyenlerin yeni gözdesi Urankent oldu.

Queen Park görücüye çıktı!

Başkent Ankara’da kendi isimleriyle anılan “ Urankent ” semtinde hayata geçirdiği konut projeleriyle dikkati çeken Uransan, yeni projesi Queen Park’ı görücüye çıkardı. Projede daireler 2016 Haziran'da teslim edilecek.

Queen Park Uransan imzasıyla yükseliyor!

Türkiye'nin çok sayıda ilinde başarılı projelere imza atan ve Ankara'da kendi ismiyle anılan bir adada konforlu yaşamı şehrin merkezine getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park'a taşıyor...

Uransan'ın yeni projesi: Queen Park!

Ankara'da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park'a taşıyor...

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Ankara Queen Park teslim tarihi ne zaman?

Ankara Queen Park Evleri projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 213 konutluk Queen Park Evleri Ankara projesinde teslimler bu yıl başlıyor...

Antalya Queen Park Türkiz Otel 45 milyon TL'ye satılıyor!

Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğü, Antalya Kemer'de yer alan Queen Park Türkiz Otel'i açık artırma usulüyle satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 45 milyon TL olarak belirlendi.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Uransan Queen Park projesine yoğun ilgi!

Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan’ın satışını katlayarak devam ettirdiğini Eylül 2014’te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarını belirtti.

Bomonti Queen Park satış fiyatları!

Bomonti Queen Park satış fiyatları 894 bin 755 TL'den başlayarak değişiyor. 900 konutluk Sinpaş Queen Central Park projesinde daire teslimleri Mayıs 2018 yılında yapılıyor...

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

Queen Park nerede Haberi

Queen Park nerede

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor. 


Ankara'nın yeni Çankaya'sı AK Saray'a en yalcın konut projelerinin üretildiği Urankent; Prestij, Elit, Mirage Bahçe, Royal Plus lk gibi geniş kitleler tarafından konuşulan proje konutlara Queen Park'ı ekliyor. 

Yaklaşık 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı'na cephe olacak şekilde temeli atılan Queen Park Projesi'ni 2016 Haziran ayında sahiplerine teslim etmeyi planladıklarım kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, bu projenin konut sektörüne getirdiği taız ve yeniliklerle adından sıkça söz ettireceğini bildirdi. 


Star...