28 / 03 / 2024

Queen Park projesi

Queen Park projesi

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Urankent Queen Park'ta faizler 0,55'e düştü!

Başkentte kendi İsimleriyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan A.Ş., yeni projeleri Oueen Park'ta, konut almak isteyenlere sunduğu ödeme kolaylıklarıyla da öne çıkıyor.

Queen Park Haziran 2016'da teslim!

Ankara’daki gelişim yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasını sağlarken, kaliteli ve konforlu yaşama şehir merkezinden uzaklaşmadan ulaşmak isteyenlerin yeni gözdesi Urankent oldu.

Queen Park Uransan imzasıyla yükseliyor!

Türkiye'nin çok sayıda ilinde başarılı projelere imza atan ve Ankara'da kendi ismiyle anılan bir adada konforlu yaşamı şehrin merkezine getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park'a taşıyor...

Gazi Çelik: Doğru projeler satış sorunu yaşamıyor!

Uran Holding güvencesiyle Ankara'nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent'te inşa edilen Royal Plus Konutları'nın yüzde 88'i satıldı. Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, doğru projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi...

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi!

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi metroya 3 dakika ve metrobüse 7 dakika mesafede inşa ediliyor.Bağcılar Adn Park projesinde 48 daire yer alıyor.

Queen Park projesi Haberi

Queen Park projesi

Türkiye’nin çok sayıda ilinde başarılı projelere imza atan Uran Holding’e bağlı Uransan, Ankara’da kendi isimleriyle anılan bölgede hayata geçirdiği 6’ncı projesi Queen Park’ta çalışmalarını tamamlamak için gün sayıyor.


Yaz aylarında yaşamın başlayacağı Queen Park, kısa sürede yakaladığı satış başarısıyla dikkati çekerken, kolay ulaşım sağlanan lokasyonu ile de konut alıcısının beğenisini kazanıyor.


Temeli kazılmadan yüzde 60’ı satılan, toplam 213 konuta sahip Queen Park, hemen önünde yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy parkıyla da konut sahiplerine nefes alma olanağı sunuyor.


Uransan, Urankent 1. Etap, Prestij, Elit, Mirage Bahçe Konutları ve Royal Plus’ın ardından hayata geçirdiği Queen Park’la ‘bölgeyi taçlandırırken’, proje, farklı konut tipleri ve kurgusuyla da dikkati çekiyor.


Projede ayrıca, sauna, fitness salonu, Türk hamamı ve kamelyaların yanı sıra yazın açık, kışın kapalı...