26 / 04 / 2024

Rabia Ülkü Uçar kimdir

Rabia Ülkü Uçar kimdir

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut kredi faiz oranlarının yeniden 1,50'nin üzerine çıkmasının gayrimenkul satışını olumsuz etkilediğini ancak parası olan vatandaşlar için konut alımının çok uygun bir dönem olduğunu dile getirdi. 

Konut satışları sonbaharda ivme kazanır!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut sektörünün yatırım araçlarına göre şuan sıkıntılı günler yaşadığını ancak seçimlerden sonra bu belirsizliği atlatacağını ve konut satışlarının sonbaharda artışa geçerek ivme kazanacağını dile getirdi. 

Ülkü Uçar: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, emlak alım satım işleri sırasında ve sonrasında Tapu Müdürlüğü’nde ve belediyede ön araştırma yapılması gerektiğini söyledi. Uçar, “Aile Hekimi gibi Emlak Danışmanımız da olmalı” dedi.

İmara kapalı alanlar Adana'daki ev fiyatlarını arttırıyor!

Son yıllarda Adana'da satılık ve kiralık ev fiyatları aşırı derecede arttı. Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, bu artışın imara kapalı alanlardan kaynaklandığını söyledi.

Rabia Ülkü Uçar: En büyük sıkıntı imarın kapalı olması!

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'in, istişare ziyaretlerinde, oda başkanları inşaat sektörü için ortak dileklerde bulundu.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Adana'da konut satışlarında tarihi rekor!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, geçen yıl, kredilerin sıfır konutlarda 0,64, ikinci el konutlarda 0,74'e düşmesiyle beraber satılan 33 bin 276 konutla, kentte tüm zamanların en fazla konut satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Gayrimenkul dolandırıcıları iş başında!

Sahte kimlik ve vekaletle kendilerine ait gibi gösterdikleri evleri ucuz fiyata satan dolandırıcılar son günlerde daha çok arttı. Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, dolandırıcıların pandemi dönemini fırsat bildiğini ve konuyla ilgili şikayetlerin arttığını söyledi.

Bahattin Uçar 2020-2021'i değerlendirdi!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Uçar'ın değerlendirmesi...

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

AKP Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokul'unun TOKİ tarafından yenileneceğini açıkladı...

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Uçar tarafından kuruldu.

Modern Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Modern Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Uçar tarafından kuruldu.

Rabia Ülkü Uçar kimdir Haberi

Rabia Ülkü Uçar kimdir

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, “Daha önce Cumhurbaşkanımızın talimatıyla konut faiz oranlarının 0,98’e çekilmesiyle çok ciddi satışlar yapılarak, sektörde güzel bir hareketlenme olmuştu. Hatta emlak piyasası son 2 ayı yüzde 10’luk bir artışla kapatmıştı. Ama kredilerin yükselmesiyle konut sektörü ciddi anlamda zarara uğradı” dedi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre konut faizlerinin yeniden 1’in altına düşürülmesi konusunda beklentilerini dile getiren Uçar, “Şu anda insanlar yaylalarına ve yazlıklarına gitti. Eylül ayında tekrardan kente dönerek konut aramaya başlayacaklardır. Onun için en azından yıl başına kadar tekrar bir kampanya yapılmasını, mevcut olan KDV indiriminin yılbaşına kadar devam etmesini ve şu an binde 15 olan tapu harçlarının da kalıcı olarak bu şekilde kalmasını Cumhurbaşkanımızdan istiyoruz” dedi.

Parası olan vatandaşlar için konut alımı konusunda...