20 / 04 / 2024

Radisson Blu Otel ne zaman açılıyor

Radisson Blu Otel ne zaman açılıyor

Radisson Blu Kayseri Genel Müdürü Mehmet Mülayim, grubun, Türkiye zincirindeki 10'uncu halkasını oluşturan ve Doruk İnşaat tarafından 80 milyon liralık bütçe ile gerçekleştirilen otelin 1 Eylül'de açılacağını duyurdu.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Radisson'dan 50 yeni otel geliyor!

Radisson Hotel Group'un Afrika ve Türkiye'den Sorumlu Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi Türkiye'de gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Radisson Hotel İzmir Aliağa açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, İzmir Aliağa’daki yeni otelini hizmete açtı.

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Radisson Blu Otel ne zaman açılıyor Haberi

Radisson Blu Otel ne zaman açılıyor

Kayseri Rezidor Oteller Grubu tarafından Kayseri'de yaptırılan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel, açılış için gün sayıyor. Radisson Blu Kayseri Genel Müdürü Mehmet Mülayim, grubun, Türkiye zincirindeki 10'uncu halkasını oluşturan ve Doruk İnşaat tarafından 80 milyon liralık bütçe ile gerçekleştirilen otelin 1 Eylül'de açılacağını duyurdu. Otelin, bölge turizmi ve hizmet sektörünün gelişmesine katkıda bulunmanın yanı sıra, kentin sosyal yaşantısına hareketlilik getireceğini söyleyen Mülayim, "Radisson Blu Kayseri, farklı duruşu ve modern çizgisiyle Kayseri'ye renk katacak. 20 kattan oluşan otelde, konukların rahatı için tasarlanmış 243 oda ve süite var. Gerek süit ve odalar, gerekse işadamlarına özel Executive odaların yer aldığı özel katlar, tüm'ihtiyaçlar dikkate alınarak dizayn edildi" dedi. Mülayim, Radisson Blu Kayseri'nin, konumu kalitesi, hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti garantisi ile bölge...