25 / 04 / 2024

radyo kulesi projesi

radyo kulesi projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyük Çamlıca Tepesi üzerinde yer alacak olacak bir Radyo Kulesi için 2011 yılında düzenlenen "Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması"nı 3. olan İTÜ kazandı...

Çamlıca Kulesi'nin ihale öyküsü!

7 senedir inşaatı süren Çamlıca Kulesi projesi bugüne kadar 4 ulaştırma bakanı değiştirdi.

Edirne Makedon Kulesi Ören Yeri Projesi mecliste!

Edirne'de bulunan Makedon Kulesi Ören Yeri Projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çamlıca'daki son TRT kulesi kaldırılıyor!

Eylül ayında faaliyete geçen Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi sonrasında, ilçede 28 antenin tamamı kaldırılırken son TRT kulesinin de söküm işlemleri başladı.

Çanakkale'ye radyo kulesi inşa edilecek!

Küçük Çamlıca'da inşa edilen Televizyon ve Radyo Kulesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çanakkale'ye yakın zamanda radyo kulesi inşa edileceğini açıkladı.

Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nin yayına başlamasının ardından işlevsizleşen ve görüntü kirliliği yaratan antenlerin kaldırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

Küçük Çamlıca Kulesi cazibe merkezi olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Kulesi’nde yapılan ikinci yayın testlerinin de tam başarıyla tamamlandığını belirterek, tüm radyo yayınlarını Çamlıca Kulesi’ne taşıyarak buradan vermeye başladıklarını bildirdi. 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Galata Kulesi'nin yıkılan duvarı yeniden örüldü!

İstanbul Büyükeşhir Belediyesi, Galata Kulesi’nde onaylı restorasyon projesi olmadan yapılan hiltili çalışma için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunurken, dün yıkılan duvarın alelacele yeniden örüldüğü belirlendi.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Çanakkale Karasal-Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi'nde sona yaklaşıldı!

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi'nce yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanını inceledi. 

radyo kulesi projesi Haberi

radyo kulesi projesi


2011 yılında Büyük Çamlıca Tepesi üzerinde yer alması tasarlanan Radyo Kulesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından "Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması" düzenlendi. 34 adet projenin yarıştığı yarışmada 1. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)'den Yüksek Mimar İnanç Eray başkanlığındaki mimarlık grubunun projesi, 2. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Dilek Topuz Erman'ın başkanlığındaki mimarlık grubunun projesi, 3. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)'den Melike Altınışık'ın başkanlığındaki mimarlık grubunun projesi seçildi. 



"Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması" 1. olan ODTÜ'nün projesinin uygun bulunmaması nedeniyle, 3. olan İTÜ'nün projesi uygun...