25 / 04 / 2024

ragıp duran

ragıp duran

BGC, Batman’ın il oluşunun 26. yıldönümü etkinliği kapsamında panel düzenledi. Panelde konuşmacılar, ‘kent, yaşam ve medya’ üzerine konuştu...

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 480.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gocay, Enver Gocay ve Ragıp Gocay ortaklığıyla kuruldu.

Boşta duran telefonlar için kritik karar: IMEI havuzundan çıkartılarak siyah listeye alınacak!

resmi Gazete'nin bugünkü sayısında sinyal alınamayan telefonlar için kritik karar alındı. Bir yıl boyunca kesintisiz sinyal alınmayan boşta duran telefonlar IMEI havuzundan çıkartılıp siyah listeye alınacak. İşte detaylar...

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Perili Köşk satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Perili Köşk’ olarak adlandırılan 116 yaşındaki tarihi Ragıp Paşa Köşkü satıldı…

Tarihi 'Perili Köşk' 449 milyon liraya icradan satıldı!

İstanbul Kadıköy'de "Saray Yavrusu", "Küçük Dolmabahçe", ve "Perili Köşk" gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon liraya icradan satıldı.

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

İstanbul Kadıköy'de yer alan, "Perili Köşk" ismiyle de bilinen Ragıp Paşa Köşkü, yaklaşık olarak 450 milyon TL muhammen bedelle 2 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyor. 

Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıktı! İşte 116 yıllık tarihi köşke biçilen fiyat

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ragıp Aslan, Doğukan Aslan ve Mustafa Üstün Aslan ortaklığında kuruldu.

Zonguldak’ta akılalmaz dolandırıcılık! Sattığı daireleri kayınvalidesine devretti!

Zonguldak'ta müteahhitlik yapan Ragıp Bayraktar hakkında, 2015'te inşası başlayan ve sadece yüzde 20'si biten binayla ilgili ödeme yapmalarına rağmen konutlarını alamadıklarını belirten hak sahipleri, şikayette bulundu. İddiaya göre müteahhit söz konusu daireleri kayınvalidesine devretti.

ragıp duran Haberi

ragıp duran

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nin ‘Kent, yaşam ve medya’ konulu paneli ilgi gördü. Ragıp Duran, Nazım Alpman ve Vildan Yirmibeşoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı panelde, kentlerin dokusuna dikkat çekildi.

Panelde ilk sözü alan gazeteci-yazar Ragıp Duran; “Türkiye’nin bu bölgedeki illeri, Mardin ve Şanlıurfa hariç hepsi bir birine benziyor. Ne yazık ki bu iller; TOKİ kenti haline geliyor. Bu kadar hızlı dönüşüm kaygı verici” dedi.


BGC’NİN PANELİ İLGİ GÖRDÜ

BGC (Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti), hafta sonu Kültür Merkezi’nde Batman’ın il oluşunun yıldönümü etkinliği kapsamında ‘Kent, yaşam ve medya’ konulu panel gerçekleştirdi. Bazı kurum-kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, gazeteciler ve üniversite öğrencilerinin ilgi gösterdiği panel, yaklaşık iki saat sürdü. Panel öncesi BGC Başkanı Arif Arslan, kentin gelişimi ile panelin içeriği hakkında bilgi verdi. Daha sonra...