26 / 04 / 2024

Rahibelerin inziva odasında 1250 euro

Rahibelerin inziva odasında 1250 euro

Rahibelerin inziva odasında konaklama Kapadokya bölgesinde son yıllarda hizmete giren butik otellerde, doğal mağara ortamındaki 160 metrekarelik suit odaları, 1250 euroya kadar yükselen gecelik fiyatlarıyla dikkati çekiyor.

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

İmar affına Mimarlar Odası'nda tepki!

Türkiye genelinde tapusu olmadan yapılan gecekondular, apartmanlar, kaçak çıkılan katlar için af getirileceği açıklandı. Mimarlar Odası'ndan imar affı konusuna tepki geldi. 

Menemen Ticaret Odası'nda emlak danışmalığı kursu!

Menemen Ticaret Odası ve Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı Kursu bir aylık eğitimini tamamlandı.

Türkiye'de inşaat sektörü çok güçlü ve önü açık!

Çevre ve Şehircilik Buluşmaları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından Gaziantep Ticaret Odası'nda gerçekleşti. Toplantıda konuşan Özhaseki, inşaat sektöründeki yatırım ve projelerden bahsetti.

Mikdat Kadıoğlu: Deprem değil binalar can alır!

Gebze Ticaret Odası’nda ‘Afet Yönetim Sistemi’ konulu seminer düzenlendi. Programda deprem ve binalardan bahsedildi.

İder Mobilya'dan birbirinden güzel berjerler!

İder Mobilya’nın birbirinden şık ve tarz berjerlerini salon ya da oturma takımınızla bir arada kullanabileceğiniz gibi, yatak odasında, evinizin girişinde ya da giyinme odanızda keyifli dinlenme alanları yaratmak için tercih edebilirsiniz.

ATSO'da Cazibe Merkezleri Programı bilgilendirmesi!

23 ili kapsayan ve içerisinde Adıyaman’ın da yer aldığı ‘Cazibe Merkezleri Programı’ ile ilgili Adıyaman’daki yatırımcılara bilgilendirme toplantısı Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Yatırımcılar Hatay Amanos Tüneli projesinin başlamasını bekliyor!

İskenderun Körfezi’ni Hassa ile buluşturacak Amanos Tüneli projesi ile ilgili İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplantı düzenlendi.

Kocaeli Emlak Zirvesi 18 Ocak'ta!

2017 yılı ile ilgili beklentilerin ve ekonomik göstergelerin ele alınacağı Kocaeli Emlak Zirvesi 18 Ocak 2017 tarihinde Kocaeli Ticaret Odası'nda gerçekleşecek.

Erzurum 2. OSB arsa tahsislerinde sona gelindi!

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi Tahsis Komisyonu, ek tahsis taleplerinin görüşüldüğü 5. toplantısını Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) gerçekleştirdi.

Ünye yeni yatırımlarla modern kent kimliğine kavuşuyor!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Ticaret ve Sanayi odasında işadamları ile bir araya geldi. Kahvaltı programı sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de ki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rahibelerin inziva odasında 1250 euro Haberi

Rahibelerin inziva odasında 1250 euro
Rahibelerin inziva odasında konaklama Kapadokya bölgesinde son yıllarda hizmete giren butik otellerde, doğal mağara ortamındaki 160 metrekarelik suit odaları, 1250 euroya kadar yükselen gecelik fiyatlarıyla dikkati çekiyor. Ürgüp İlçesi'nin Ayvalı Köyündeki Gamirasu Otel'deki Bizans döneminde rahibelerin kaldığı bildirilen tüf kayaya oyulu mağara odada konaklamak isteyenler, geceliğine 85 ile bin 250 euro arasında değişen bir parayı gözden çıkarmaları gerekiyor. Bizans döneminde inzivaya çekilen rahibelerin kaldığı kilise, mutfak ve dinlenme odalarından oluşan sosyal donatılara sahip yerleşim alanlarını restore ederek turizmin hizmetine kazandırdığını söyleyen otel sahibi İbrahim Baştutan, özellikle ABD, Almanya, Fransa başta olmak üzere Japon turist gruplarının ilgi gösterdiğini söyledi. Butik otel mutfağında, müşterilerine tamamen organik tarım ürünlerinin sunulduğunu kaydeden Baştutan , şöyle konuşuyor: "Gamirasu butik otelin en görkemli odasının restorasyonunu...