17 / 04 / 2024

ramazan ayında tatil ucuz mu

ramazan ayında tatil ucuz mu

RAMAZAN ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı. Bazı otellerde yapılan indirimler yüzde 40’a varıyor...

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Ramazan ayında 39 ürünün 30’una zam geldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği verilerine göre, Ramazan ayı sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unun fiyatı artarken, üreticide 31 üründen 14'ünde fiyat artışı meydana geldi. Markette en fazla fiyat artışı kuru soğanda meydana gelirken, üreticide en fazla fiyat artışı patateste yaşandı.

Çarşı pazarda fiyatlar el yakıyor! İşte mart ayında fiyatları en çok artan ve ucuzlayan ürünler!

Hayat pahalılığı vatandaşları canından bezdirdi. Ramazan ayında bazı marketler temel gıda ürünlerinde ve ette fiyatları sabit tuttuklarını açıklasalar da her gün değişen etiketler tam tersini söylüyor. İşte, geçen ay fiyatları en fazla artan ve ucuzlayan ürünlerin listesi...

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin ve daha 900 ürün! Ramazan ayında fiyatlar sabit kalacak

Enflasyonun yüksekten seyretmesi sebebiyle marketler fiyat sabitlemeye gitmişti. Ramazan ayı dolayısı ile Tarım Kredi Kooperatifleri marketleri de temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatları sabitledi. 

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?

Dikkat! Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

Ramazan Ayı'nın başlamasına sayılı günler kala herkes Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının olup olmadığını merak ediyor...

Bakan Koca soruları cevapladı! Ramazan ayında sokağa çıkma yasağı var mı?

Koronavirüs salgını nedeniyle çeşitli alanlarda tedbirler uygulanmaya devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının Ramazan ayında olup olmayacağı, kafelerin çalışma durumu ve tam kapanma gelip gelmeyeceği merak ediliyor...

Çamlıca Camii Ramazan ayında açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Çamlıca Camii'nin açılış tarihini müjdeledi. Türkmen, ''Çamlıca Camii Ramazan ayında açılacak'' dedi. 

Altındağ'da bu ay 2 düğün sarayı ve çarşı açılacak!

ALTINDAĞ Belediyesi, açılış maratonuna Ramazan ayında da devam ediyor. Karapürçek ve Doğantepe Mahalleleri'nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 'Düğün Sarayı ve Çarşı' projelerini tamamlayan Altındağ Belediyesi, her iki salonu da Haziran ayı içinde açıyor.

Bursa'daki Somuncu Baba Evi ramazan ayında açılacak!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince restorasyonu yapılan Somuncu Baba Evi'nin ramazan ayında hizmete sunulması planlanıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarihi yapıdaki çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

ramazan ayında tatil ucuz mu Haberi

ramazan ayında tatil ucuz mu

RAMAZAN ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı.


Yaptıkları kampanyalarla ramazan ayı konaklamalı ciddi talep aldıklarını ifade eden Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, “Temmuz ayı satışlarımız hedeflerimiz  doğrultusunda gidiyor. Bazı otellerde yaptığımız yüzde 40’a varan indirimlerle temmuz ayı konaklamalarını  çok cazip hale getirerek satışlarımızı arttırıyoruz. Fakat haziran ve ağustos çok daha fazla talep aldığı için temmuz da otellerde boşluklar  yaşanıyor” dedi. 


Ramazan döneminin fiyatlarda en cazip dönem olduğunu söyleyen Erkan, “Oruç tutamayan veya başka tarihlerde tatil yapamayanlar için ideal bir fırsat. Hem fiyatlar çok uygun, hem de ödeme kampanyaları çok cazip. Sadece oruç tutamayanlar için değil otellerin hizmet konseptleri ağırlıklı olarak herşey dahil olduğu için oruç tutan misafirlere de...