28 / 03 / 2024

ramazan kampanyaları

ramazan kampanyaları

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı hediye eden de var, büyük indirimler yapan da...

Teknik Yapı'dan Ramazan'a özel faiz!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim”den oluşan kampanya başlattı.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

İnşaat yatırımcıları 11 ayın sultanı Ramazan'a özel düzenledikleri kampanyalarla uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmaya davet ediyor...

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Carrefour'un Ramazan ayı kampanyaları bitmek üzere! Yumurta, Ayçiçek yağı Toz şeker ne varsa indirimde

Rahmet ayı Ramazan ayının son 10 gününe girilmesiyle beraber indirimli ürünler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Bomba avantajlar ile dikkat çeken o markette ne ararsan indirim listesinde. Birbirinden ğişik ürünler ile beraber indirime giden o market indirimli ürünler listesini paylaştı.

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

ŞOK'ta Ramazan'a özel indirimler başladı! 4 günlük indirim fırsatı yüzleri güldürecek!

ŞOK Marketleri, Ramazan ayı için hazırladığı indirim kampanyaları kapsamında ürünlerin yerlerini belirledi. 28 Mart tarihine kadar raflarda yerini alacak olan ürünlerin listesi de açıklandı. Detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz.

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.

Konutta Babalar Günü ve bayram kampanyaları 2018!

Konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0.98’e indirilmesinin ardından gayrimenkul sektöründe canlılık devam ediyor. İnşaat firmaları konut almak isteyenler için Ramazan Bayramı ve Babalar Günü'ne özel kampanyalar düzenliyor...

Ramazan ayı konut kampanyaları 2018!

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Ramazan ayı ve yaz mevsimi öncesinde ‘ev’e yaz kampanyaları başladı. Pek çok gayrimenkul firması Nisan ve Mayıs aylarında ev sahibi olmak isteyenler için yılın en büyük kampanyalarını başlattılar. 

Ramazan Bayramı Konut Kampanyaları 2017!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyaları ile uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Konut sektörüne Ramazan dopingi!

İnşaat firmaları yaz ayları durgunluğuna çözüm olarak, ramazan ayına özel kampanyalar başlattı. Kimi firmalar peşinatsız, kimi firmalar büyük indirimlerle proje satışlarına devam ediyor...

Ramazan ayı konut kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları konut satışını artırmak için Ramazan ayına özel kampanyalar düzenliyor. İşte Konutta Ramazan kampanyaları 2017...

Ramazan kampanyaları konut sektörünü canlandırdı!

Birkaç yıldır yaz aylarına denk gelen Ramazan ayı nedeniyle düşük seyreden konut satışlarını canlandırmak için kampanyalara ağırlık veren firmalar 1 ay boyunca adeta bayram yaptı...

ramazan kampanyaları Haberi

ramazan kampanyaları

Yaz durgunluğu ve konutta satış sezonunun kapanmasıyla, satışlar yavaşladı. Bu durgunluğu aşmak için kampanya silahını çeken inşaat firmaları ramazan ayına doludizgin girdi. Düzenledikleri özel ödeme planı ve kampanyalarla konut satışlarına hareketlilik getirmeyi düşünen şirketler, alıcılara cazip teklifler sunuyor. Peşinatı düşürüp teslimi erteleyen, özel dairelere cazip indirimler yapan firmalar, alıcıları satış ofislerine çekmek için kıyasıya rekabet ediyor.




Sinpaş Yapı


Peşine 25 bin TL indirim

Sinpaş Yapı, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de hayata geçirdiği teslime hazır Liva ve Köyceğiz projeleri için kampanya düzenliyor. 6 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış fiyatı üzerinden 25 bin TL indirimi uygulanacak. Peşin veya banka kredili ödemelerde; satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisi ile ödenmesi durumunda yüzde 20 peşin indirim...