19 / 04 / 2024

ramazan

ramazan

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde bilet fiyatları da tavan yaptı. İstanbul ve diğer büyükşehirler arasında en ucuz gidiş- dönüş bileti 700 TL oldu. İşte 15 Nisan güncel bilet fiyatları...

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Erdoğan'dan Bakan'a Ramazan'da ucuz et talimatı: Hemen yapacaksın!

Et fiyatlarına gelen yüzde 48'lik zam sonrası Et ve Süt Kurumu başta olmak üzere kasap reyonlarında artan fiyatlara Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi. Erdoğan, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'ye 'Hemen yapacaksın' talimatı verdi.

Şah inn Paradise, Ramazan'da da yüzde 100 doluluk yaşıyor!

Alternatif turizmde sektör lideri Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi

Ramazan'a özel yerli turiste indirimli tatil sağlanıyor!

Ramazan ayı nedeniyle iç turizmde meydana gelen düşüş nedeniyle, tatilciler için otel fiyatlarında özel indirim uygulanıyor

Soyak Siesta O2’de Ramazan süresince faiz yok!

Soyak Siesta Oxygen’in 288 daireden oluşan yeni ve son etabı O2’de Ramazan’a özel bir kampanya başladı. Bu aya özel olarak hemen teslim 2+1 ve 3+1 dairelerde 36 ay 0 faiz ve 0 masraf avantajıyla satışa sunuluyor.

Ramazanı evde geçirenler bayramda otelleri doldurdu!

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Ayık: "Ramazan ayının sezon ortasına denk gelmesi iç turizmde talebi erteledi. Bayramla birlikte başlayan yoğunluk geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yine okullar açılıncaya kadan devam eder" dedi.

Ramazan Doğru Adana'nın imar planını değerlendirdi!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Peyzaj Mimarları Odası Adana Şube Başkanı Ramazan Doğru, Adana’da standart ve kriterlerine uygun projeli bir park bulunmadığını söyledi.

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TeknikYapı, Metropark'da ramazan kampanyası yüzde 10 indirim!

TeknikYapı, Metropark'da Ramazan'a özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 60 ay vadeye sıfır konut finansman oranı veya yüzde 10 indirimden faydalanarak daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye ediliyor...

İncek Life Blue'da Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim!

60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan İncek Life Blue projesi, Ankara İncek bölgesinde Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

Atatürk Mahallesi TOKİ Konutları'nda Ramazan etkinlikleri düzenlendi!

Edremit Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde yer alan TOKİ Konutları 'nda devam etti. TOKİ konutlarında ki etkinlikte mahalleliler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdiler

Sunay Akın Kırıkkale Podium AVM'de Ramazan öykülerini anlattı!

Sunay Akın; 08 Temmuz Salı akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Kırıkkale Podium AVM ziyaretçileri ile paylaştı. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

Hayat Sultanbeyli'de ramazan kampanyası! Yüzde 8 indirim!

Hayat Sultanbeyli projesi ramazan kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı.

Şah inn Paradise'da Ramazan ayı programları sürüyor!

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi.

Doğu Karadeniz şenlikleri Ramazan'dan sonra başlayacak!

Kürtün Kaymakamı Enver Özderin yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz 'deki en önemli yayla şenliklerinden olan Kadırga, Kazıkbeli ve Güvende yayla şenliklerinin ramazan bayramından sonra yapılacağını bildirdi.

Sinpaş Bosphorus City'de Ramazan şenlikleri başladı!

Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi olarak Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine ev sahipliği yapıyor.

ramazan Haberi

ramazan

Dört gözle beklenen Ramazan ayının da ortalarına gelinmesinin ardından vatandaşları bayram telaşı sardı. Bayram nedeniyle iş yerinden izin alarak ailelerini ziyarete gitmek isteyen milyonlarca vatandaş da en ucuz bilet fiyatlarını araştırmaya başladı.

TARİHİ ZİRVEYİ GÖRDÜ

Dolar kurunun yükselmesi ve benzin fiyatlarının artmasıyla birlikte bilet fiyatları da tarihi rakamları gördü. Bayram tatilini fırsata çevirerek kısa bir süreliğine İstanbul'dan uzaklaşmak isteyen bir vatandaşın gidiş dönüş en az 700 TL'yi gözden çıkarması...