26 / 04 / 2024

ramazanda tam kapanma olacak mı

ramazanda tam kapanma olacak mı

1 Mart tarihine kademe kademe normalleşmeye geçen Türkiye'de koronavirüs vakaları artış gösterdi Son 24 saatte koronavirüs vakaları 50 bin oldu. Koronavirüs nedeniyle Ramazan ayında tam kapanma olacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Tam kapanma konut satışlarını nasıl etkiledi?

Mayıs ayına ilişkin konut satış rakamları önceki gün açıklandı. Konut satışları Mayıs ayında  59 bin 166 olarak kaydedildi. Satışlar önceki aya oranla yüzde 38.28 azaldı. 

Hangi ildeki ticari gayrimenkul piyasası hareketlenecek?

Kovid-19 salgını kapsamında uygulanan tam kapanma önlemlerinin ardından kademeli normalleşmenin başlaması, Ankara’da üst gelir gurubuna yönelik gayrimenkullerin performansını pozitif etkileyeceği belirtildi. 

AVM'ler için kira düzenlemesi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı (BMD) Sinan Öncel, tam kapanma sonrasında açılan AVM'ler için kalıcı kira düzenlemesinin şart olduğunu dile getirdi.

Ünlü AVM'lerin sahipleri kim? 

Koronavirüsten en çok etkilenen sektörlerden olan AVM'ler yeni döneme hazırlanıyor. Peki tam kapanma sürecinde kapalı olan AVM'lerin sahipleri kim? İşte AVM patronları...

19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre tam kapanma kısıtlaması 17 Mayıs tarihinde sonlandırıldı. Bu tarihten itibaren 1 Haziran tarihine kadar kademeli normalleşme sürecine girildi...

Gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor?

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

İstanbul'un hangi bölgesinde kiralar yüzde 70 arttı?

Pandemi nedeniyle konutta tercihlerin değişmesi ile İstanbullular tam kapanma dönemini Adalar'da geçirmeyi tercih etti. Boş evin kalmadığı bölgede kira fiyatları yüzde 70 arttı.

Gaziantep İslahiye'deki villalara yoğun ilgi!

Gaziantep İslahiye'de tam kapanma döneminde, vatandaşlar villalara akın etti. 

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

Konut kredisi faiz oranları haftayı nasıl kapattı?

Tam kapanma döneminde konut kredisi faiz oranlarında gelişmeler yaşanıyor. Bankalar haftanın son gününde konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. 

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

AVM'ler bayramda açık olacak mı Mayıs 2021?

Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında 29 Nisan tarihinde başlatılan tam kapanma süreci 17 Mayıs tarihinde sona erecek. Peki AVM'ler bayramda açık olacak mı? İşte detaylar...

AVM'ler bayramda açık mı?

29 Nisan'da başlayan tam kapanma dönemi 17 Mayıs tarihinde sona eriyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı? Bayramda alışveriş merkezleri açık olacak mı? İşte detaylar...

ramazanda tam kapanma olacak mı Haberi

ramazanda tam kapanma olacak mı

Türkiye'de son günlerde artış gösteren koronavirüs vakalarıyla beraber birçok il 'çok yüksek riskli' iller arasında bulunuyor. Kırmızı kategori olarak ifade edilen bu iller arasında, yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği iller de yer alıyor. Özellikle turizm sezonu öncesi Antalya, Muğla, Aydın ve İzmir'deki vaka sayısı artışı, turizmcileri endişe ettiriyor.

Takvim'de yer alan habere göre; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, dolmuştaki yoğunluktan kafe restoranına, aile toplantılarından site toplantılarına kadar herkesin faktör olduğu bir yoğunluk yaşadıklarından bahsederek "O nedenle de herkes kendine ait sorumluluğu yerine getirebilirse, herkes evin önünü süpürürse sokak temiz olur" açıklamasında bulundu.

'ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN İTİBAREN DÜŞÜŞ OLACAK'

Prof. Dr. Aydın, virüsün kendisi bir yerlere çekip çoğaldıktan sonra insanlara saldırmadığından...