20 / 04 / 2024

ramenka enka

ramenka enka

Migros, Rusya'daki iştiraki Ramenka'nın hisselerini ortağı Enka Holding Invesment S. A'ya, devrettiğini açıkladı.

Enka İnşaat kâr payı dağıtmayacak!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. yönetim kurunun kâr payı avansı dağıtmama kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirket yönetim kurulunun kararına ilişkin yapılan açıklama...

Enka İnşaat'ın bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıcı 6 Mayıs!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz pay alımı hakkında bir açıklama yaptı. Enka İnşaat, bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi belirledi.

Enka İnşaat'ın acı günü: Haşim Nüzhet Erkan vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Genel Müdür Eski Müşaviri Haşim Nüzhet Erkan 3 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Erkan için Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Enka İnşaat'ın acı günü: Nüzhet Gülen vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. eski Yönetim Kurulu Üyesi Nüzhet Gülen, 23 Nisan 2015 günü İstanbul'da vefat etti. Gülen'in cenazesi için Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Enka İnşaat 2014 genel kurul toplantısı tescillendi!

Enka İnşaat'ın 27 Mart 2015 tarihinde yapılan 2014 Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 09 Nisan 2015 tarihinde tescil edildi.

Enka İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş.sermayesini 3 trilyon 600 milyon TL'den 4 trilyon TL'ye çıkarmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün başvuruda bulundu.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu, Denetim, Kurumsal Yönetim ve Riskin Erken Saptanması Komitelerinde görev yapacak üyeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte isimler...

Enka İnşaat sermaye artırıyor!

Enka İnşaat ve Sanayii AŞ., 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Kayıtlı Sermaye Tavanını yüzde 11,11 oranında artırma kararı alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.

Enka İnşaat'ın nakit kar payı ödeme tarihi 14 Nisan!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'nda nakit kar payı ödeme tarihi hakkında açıklama yaptı. Enka İnşaat 14 Nisan'da nakit kar payı ödeyecek.

Enka İnşaat kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Enka İnşaat 2014 yılı kar dağıtım payı tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 27 Mart 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:30'da Enka Toplantı Merkez Binası'nda olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Enka İnşaat 2014 finansal tablosu yayınlandı!

Enka İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi 31 Aralık 2014 finansal tablosu yayınlandı. Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat, 2014 yılına ait faaliyet raporunu şöyle:

ramenka enka Haberi

ramenka enka


Migros, Borsaya gönderdiği açıklamada, Ramenka şirket değerinin muhtelif değer tespit yöntemleri kullanılarak ulaşılan değerler üzerinden pazarlık usulü ile 1 milyar 365 milyon dolar olarak belirlendiği, bu tutardan 280 milyon dolar tutarındaki Ramenka'nın net borcu düşüldükten sonra yüzde 50 oranında hisse için 542 milyon 500 bin dolar belirlendiği aktarıldı. Açıklamada, "Söz konusu bedelin 25 milyon doları imza tarihinde peşin, 362 milyon 250 bin doları kapanış gününde, 155 milyon 250 bin doların ise 11 Haziran 2008'de ödenmesi kararlaştırılmıştır" denildi....