19 / 04 / 2024

ravza

ravza

Eyüp Göktürk’teki Ravza Kooperatifi’nin geçtiğimiz sene satın aldığı ve büyük kısmı yeşil alanda kalan arazisine konut yapma girişimine İstanbul Büyükşehir Belediyesi izin vermedi.

Ravza Sitesi'nde 32 milyon TL'ye icradan satılık 2 müstakil ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan Göktürk'ta yer alan 2 adet müstakil evi 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Eyüpsultan Göktürk'te 10.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, Ravza Sitesi'nde yer alan villayı 10 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sancaktepe'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi,Ravza Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ravza Dekorasyon Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravza Dekorasyon Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Keleş tarafından kuruldu.

Ahmet Davutoğlu’nun villasının olduğu sitenin imar talebi reddedildi!

Eyüp Göktürk’teki Ravza Kooperatifi’nin geçtiğimiz sene satın aldığı ve büyük kısmı yeşil alanda kalan arazisine konut yapma girişimine İstanbul Büyükşehir Belediyesi izin vermedi.

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Grand Ravza için geri sayım başladı!

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

Akkale İnşaat yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

3 yıl önce Torbalı'ya gelen ve 37 daireden oluşan 5 blokluk yeni yaşam alanına sahip olan Ravza Konakları'nı inşa eden Akkale İnşaat, geçtiğimiz aylarda yeni ofisine taşındıktan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvadı.

Torbalı Ravza Konakları, ses yalıtımıyla dikkat çekiyor!

37 daireden oluşan Torbalı Ravza Konakları tamamlandı. Akkale İnşaat tarafından satışa sunulan daireler, ses geçirmez ve ısı yalıtımlı özelliği ile dikkat çekiyor. İşte konutların özellikleri...

Ersoğan İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoğan İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Ersoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Sinem Sokak, Ravza Sitesi'nde kuruldu.

Ravza Tekstil binası 1,6 milyon TL'ye icradan satılık!

Fatsa İcra Müdürlüğü, Ravza Tekstil Fabrika binasını 1 milyon 633 bin 228 TL'den satışa çıkardı. İhale, 5 Eylül 2011 Pazartesi günü saat 11:00 ve 11:05 arasında Fatsa İcra Müdürlüğü'nde yapılacak

ravza Haberi

ravza

Eyüp Göktürk’teki Ravza Kooperatifi’nin geçtiğimiz sene satın aldığı ve büyük kısmı yeşil alanda kalan arazisine konut yapma girişimine İBB zin vermedi. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde Ravza Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından mevcut sitenin yanında 2017'de alınan  3 bin 332 metrekarelik parselin imarının değiştirilmesi için yapılan başvuru, İBB Meclisi'nin 12 Eylül tarihli gündemine geldi.

Konut ve yeşil alan fonksiyonuna sahip parsel için yapılan başvuruda, parselin terk oranının yaklaşık yüzde 63.18 olduğu ve bu oranın yasal oranın çok üzerinde olduğu belirtildi. Bu parselin imar planlarında sahip olduğu konut kullanım hakkının uygulama imar planlarında ortadan kaldırıldığı da bildirildi. Bu durumun parselin malikini mağdur ettiği belirtilerek bu sebeple parselin “düşük yoğunluklu konut” ve park olarak belirlenmesi ve yapılaşma koşullarının de emsal 1.10 yükseklik...