29 / 03 / 2024

Recai Çakar

Recai Çakar

Adana Büyükşehir Belediyesi, İmamoğlu Merkez Mezarlığı idari binası için temel atma töreni gerçekleştirdi. Törene Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Recai Çakar, Bakım ve Defin Şube Müdürü Celal Uluç katıldı.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Yeni Gimat GYO A.Ş. Recai Kesimal Kimdir?

Recai Kesimal ne iş yapıyor? Recai Kesimal’in mesleği nedir? Recai Kesimal nereden mezundur? İşte detaylar!

Koray Akar Kimdir? Koray Akar nereden mezundur?

Koray Akar ne iş yapıyor? Koray Akar’ın mesleği nedir? Koray Akar nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Aliakar tarafından kuruldu.

İstikrar Akar Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstikrar Akar Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Shadoudja Hamanı ve Samır Nadjı ortaklığında kuruldu.

Alpaslan Çakar TBB Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar oldu.

Recai Çakar Haberi

Recai Çakar

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından İmamoğlu Merkez Mezarlığı’nda gerçekleştirilen İmamoğlu Merkez Mezarlığı idari binasının temel atma törenine, Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Recai Çakar, Bakım ve Defin Şube Müdürü Celal Uluç, Nakil Şube Müdürü Aydın Göçer, Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu Şube Müdürü Cengiz Kanat, Büyükşehir Belediyesi 1. Bölge Koordinasyon Şube Müdürü Habip Kılıç, müdür yardımcıları, muhtarlar ve halk katıldı.

Yapılacak idari binanın İmamoğlu Merkez Mezarlığı’nda önemli bir ihtiyacı karşılayacağını vurgulayan Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Recai Çakar, "Temelini attığımız İmamoğlu Merkez Mezarlık idari binasında, gasilhane, abdesthane, cenaze namazı kılma alanı, morg, şadırvan, tuvaletin yanı sıra müştemilat da yer alacak. Allahın izni ve Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün talimatı ile , 2018 yılına kadar bu tarz idari binalarımızı tüm ilçe mezarlıklarında yapacak, hizmeti...