29 / 03 / 2024

recep altepe bursa yatırımları

recep altepe bursa yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ‘prestij’ yatırımların ilk kez bu dönemde bir bir hizmete alındığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden dev bütçeli yatırımlar!

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi, hayata geçirdikleri dev bütçeli yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Bursa'da 300 dönüm alanda kamulaştırmalar başladı!

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi. Altepe, "300 dönüm alanda kamulaştırmalara başladık. Bizde limit yok" dedi.

Recep Altepe: Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya İlçesi’ne bağlı Esence Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi ile Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor” dedi.

Recep Altepe Bursa yatırımlarını anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Marka kent Bursa’ hedefiyle yapılan yatırımları Bursa Fan Kulüp üyeleriyle paylaşarak, “Şehrimize sahip çıkıyoruz. Bursa’nın gerçek anlamda bir Avrupa kenti olması için hepimize büyük iş düşüyor” dedi.

Bursa'da 368 milyon TL’lik yatırım hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tesislerin de aralarında bulunduğu toplam 368 milyon TL’lik yatırımı hizmete açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeni Türkiye’nin kilidini Bursa açıyor” dedi.

Recep Altepe: 4 dağ ilçemize kapalı yüzme havuzu yapacağız!

Dağ ilçelerinde kırsal kalkınmanın sağlanmasının yanında yaşam standartlarının yükseltilmesine yönelik projeleri de bir bir devreye alacaklarını dile getiren Başkan Altepe, "4 dağ ilçemize de kapalı yüzme havuzu yapacağız" dedi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Bursa Tahtakale'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Bursa’mız kabuk değiştiriyor" dedi. Altepe çalışmaların hız kazandığını dile getirdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın 1. derece deprem bölgesinde olduğunu hatırlatarak, kentte sağlıklı kentsel dönüşümün önemli olduğunu açıkladı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde güç birliği işe yarıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'nın dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini, bin 70 mahallede yürütülen kentsel dönüşüm faaliyetlerinin şehrin kalitesini ve değer artırdığını söyledi.

Recep Altepe'den Bursa'ya imar müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yıl sonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

Bursa Köklü Cadde'de kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle sürdürülen çalımalar kapsamında, Yıldırım İlçesi’ndeki Köklü Cadde’de kamulaştırılan binaların yıkımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bursa Kültürpark Cami'ye büyükşehir eli değdi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha yaşanabilir ve kalite kenti haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Bursa’nın gözbebeği Kültürpark’taki Kültürpark Camii’nde ihtiyaç duyulan düzenlemelerin yapıldığını söyledi.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm çağrısı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.

recep altepe bursa yatırımları Haberi

recep altepe bursa yatırımları


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ‘prestij’ yatırımların ilk kez bu dönemde bir bir hizmete alındığını söyledi.


AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Altepe’yi Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileğinde bulundu. Bursa’nın son 12 yılda yaşadığı gelişimin masaya yatırıldığı görüşmede, ana gündemi şehirde faaliyete alınan prestij yapılar oluşturdu. Başkan Altepe’nin dünü ve bugünüyle kentin biyografisini çektiği görüşmede, AK Parti heyeti anlatılanları büyük bir dikkatle dinledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın yıllardır hayalini kurduğu, çokça kent gündeminde tartıştığı fakat bir türlü sonuca ulaşamadığı dev yatırımların son 12 yılda hizmete alındığını söyledi. Ankara Yolu Zafer Mahallesi bölgesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasının da...