25 / 04 / 2024

Recep Altepe Kentsel dönüşüm

Recep Altepe Kentsel dönüşüm

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.

Türkiye'nin en önemli gündemi kentsel dönüşüm olmalı!

Recep Altepe, ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin faydalı sonuçlar doğurması dileğinde bulundu. Türkiye’nin en önemli gündeminin kentsel dönüşüm olması gerektiğini söyledi.

Recep Altepe: Doğanbey ile ilgili planlar ve çalışmalar bizim dönemimizde olmadı!

Recep Altepe: " Kent merkezinde yüksek katlı inşa edildiği için tartışılan Doğanbey TOKİ konutlarıyla ilgili, "Doğanbey ile ilgili planlar ve çalışmalar bizim dönemimizde olmadı" dedi

Recep Şalcı: Kentsel dönüşüm açısından hızla yapmamız gereken çok şey var!

AKUT Başkanı Recep Şalcı yaptığı açıklamada, ülke olarak hızla afet kültürümüzü geliştirmemiz gerektiğini söyledi.

Depreme kentsel dönüşümle hazırlanmalıyız!

Büyük şehirlerdeki yapıların depreme dayanıksız olmasının deprem açısından en büyük risk olduğunu söyleyen AKUT Başkanı Recep Şalcı, “Kentsel dönüşümler tamamlanmadan yeni bir depreme hazır olmuş sayılmayız'' dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Bursa'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın 1. derece deprem bölgesinde olduğunu hatırlatarak, kentte sağlıklı kentsel dönüşümün önemli olduğunu açıkladı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Bursa'da 4 bin 500 konut yıkıldı!

Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm Forumu Bursa'da gerçekleşti. Forumda konuşan Belediye Başkanı Recep Altepe, şimdiye kadar 4 bin 500'e yakın binanın yıkıldığını söyledi.

İşte kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili merak edilenler!

Türkiye İş Bankası Bireysel Krediler Müdürü Recep Haki, kentsel dönüşüm kredileriyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. İşte Haki ile yapılan o röportaj...

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Bursa'da gündem kentsel dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ile bir araya geldi ve Bursa'daki dönüşüm projelerini konuştu.

Bursa kentsel dönüşümle marka şehir olacak!

Bursa'nın marka şehir olma vizyonuyla çalışmalarına yön verdiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha yaşanabilir ve sağlıklı bir hale gelmesi hedefiyle sürdürülen çalışmalarda kentsel dönüşümün önemli rol oynadığını dile getirdi.

Recep Altepe Kentsel dönüşüm Haberi

Recep Altepe Kentsel dönüşüm


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.


Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı Bursa’da başladı. Merinos AKKM’deki kurultayın açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ Başkanı Ergün Turan, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Sabah Gazetesi yetkilileri ve davetliler katıldı.


Kurultayın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’daki riskli statüdeki konutları 0.50 emsal artışıyla yenilemeyi ve şehri daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı düşündüklerini söyledi.


Benzer uygulamayı turizm sektöründe denediklerini ve başarılı olduklarını, 0.50 emsal artışıyla şehirde 5 yıldızlı kalitede onlarca otelin yapılmasını sağladıklarını belirten Başkan...