24 / 04 / 2024

Recep Altepe kim

Recep Altepe kim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İsmetiye Köyü tarım ve orman alanlarının imara açılması konusunda herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını, böyle bir gündemlerinin hiç olmadığını açıkladı.

Bursa Beylik Han, İnegöl Çarşısı'na değer katacak!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük zarar gören Beylik Han’ın restorasyonu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Beylik Han’ın duvarları yükselmeye başladı.

Bursa İstanbul Yolu'nda kentsel dönüşüme başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Yolu'nda 30 yıldır konuşulan kentsel dönüşüme başladıklarını belirterek, 2 yıl içinde İstanbul Yolu'nun bambaşka bir çehreye kavuşacağını söyledi.

Bursa'da kentsel dönüşüm sırası Akpınar'da!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin "asla vazgeçmeyiz'' dediği, Akpınar ve 1050 Konutlar mahalleleri için düşünülen kentsel dönüşüm projesi yatırımcısını buldu.

Bursa Büyükşehir Blokları kentsel dönüşümle yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'ya örnek olması amacıyla kendi lojmanlarında uyguladığı kentsel dönüşüm tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın sağlam ve modern, örnek yeni bir yaşam alanına daha kavuştuğunu söyledi.

Bursa Çukur Mescid ve çevre düzenlemesi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir tarafından restorasyonu tamamlanan Çukur Mescid ve çevre düzenlemesi, törenle hizmete açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tarihi ve kültürel mirasını orijinal haliyle öne çıkardıklarını söyledi.

Bursa yeni tip imar yönetmeliğinde son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin yarınını da garanti altına alacak yine önemli bir adım attı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sektör temsilcilerinden de gelen yoğun talep üzerine konuyu Ankara'ya taşıdı.

Yeni tip imar yönetmeliği 2016 yılı sonuna ertelendi!

Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve 1 Ocak 20l6'da yürürlüğe girecek olan 'yeni tip imar yönetmeliği' uygulamasının 2016 yılı sonuna kadar ertelendiğini müjdeledi.

Bursa yeni tip imar yönetmeliğinde son durum!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1 Ocak 2016'da yürürlüğe girecek olan 'yeni tip imar yönetmeliği' uygulamasının 2016 yılı sonuna kadar ertelendiğini müjdeledi.

Bursa yeni tip imar yönetmeliği 2016 yılı sonuna ertelendi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'den yeni tip imar yönetmeliğinin uygulaması 2016 yılına ertelenmesi için söz aldı.

Bursa'ya 32 milyon liralık arıtma tesisi inşa edildi!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu.

Recep Altepe: Bursa'da yatırımlarımız daha da güçlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir'de yatırımları yerinde inceledi. Yatırımları tek tek gezen Altepe, 'Yatırımlarımız yeni başladı, sonra da daha güçlü bir şekilde gelecek yatırımlarımız, Yenişehir'e ne yapsak az' diye konuştu.

Recep Altepe ve kentsel dönüşüm süreci!

Kentsel dönüşümün garantörü: Altepe Bursa'da ilk gerçek site bazındaki kentsel dönüşüm projesine Nilüfer Sitesi sakinleri imza atıyor...

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde vatandaş bilinçlenmeli!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak nitelendirilen ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 3. buluşması, 2017 yılı ‘Avrupa Yeşil Başkenti’ adayı Bursa’da yapıldı.

Recep Altepe: Bursa hızlı tren üretecek!

Bursa hızlı tren üretecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye'nin ilk yerli tramvayının ardından Bursa'da yine aynı şekilde metro vagonlarının da üretilmeye başladığını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde güç birliği işe yarıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'nın dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini, bin 70 mahallede yürütülen kentsel dönüşüm faaliyetlerinin şehrin kalitesini ve değer artırdığını söyledi.

Recep Altepe'den Bursa'ya imar müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yıl sonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm çağrısı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.

Recep Altepe'den bilardoculara tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, dünya çapında turnuvalara ev sahipliği yapabilecek kapasitede bir bilardo tesisinin Bursa’ya kazandırılacağını söyledi.

Recep Altepe: Bursa evrensel bir değer!

Recep Altepe’yi ziyaret eden UNESCO Dünya Mirası Komitesi ülkelerinin daimi büyükelçileri ve UNESCO Genel Merkezi yöneticileri, kente bir kez daha hayran olduklarını söyledi.

Recep Altepe: Bursa'nın yaşam standartı artacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayarak, kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Recep Altepe: Prestij yatırımlar dönemini yaşıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ‘prestij’ yatırımların ilk kez bu dönemde bir bir hizmete alındığını söyledi.

Recep Altepe kim Haberi

Recep Altepe kim

Gazete Bursa olarak, "işimiz gazetecilik" diyerek açıkladığımız özel dosyamızda, bazı AKP'li müteahhitlerin CHP'li yerel yöneticilerle işbirliği yaparak köyü arazilerini imara açma çalışması başlattıklarına dair haberleri değerlendiren Recep Altepe, "yasalar böyle bir çalışmaya izin vermiyor, Büyükşehir Belediye yönetimi olarak bizler hiç izin vermeyiz" dedi. 


Şimdi de aynı düşünceye sahibiz. Bursa'nın kent merkezinde yenilenmesi gereken yüz binlerce bina var. Bizler, bu binalarda oturan halkımızın can ve mal güvenliği sağlanmış, sosyal donatı alanları yapılmış, okulu, camisi, park alanları, yolları ve ulaşım ağlarıyla günlük yaşantının gerektirdiği her türlü hizmeti ayağına kadar getirilmiş solan bir kent merkezi gerçekleştirme arzusundayız. Bursa'nın kent merkezindeki binaların yıkılıp, yerlerine yeni binaların yapılması, halimizin da bu konuda mağdur edilmeden gönül rahatlığı ile yaşabileceği mutlu aile yuvalarını oluşturma niyetindeyiz. 


Bu çalışmalarımızı Soğanlı...