18 / 04 / 2024

recep altepe yeni tesis projeleri

recep altepe yeni tesis projeleri

Bir dizi açılış ve ziyaretler için İnegöl’de gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’u da ziyaret ederek, tesisleri gezip yöneticilerle ve futbolcularla bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde güç birliği işe yarıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'nın dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini, bin 70 mahallede yürütülen kentsel dönüşüm faaliyetlerinin şehrin kalitesini ve değer artırdığını söyledi.

Recep Altepe'den Bursa'ya imar müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yıl sonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

Yeni Tip İmar Yönetmeliği Haziran 2017'ye kadar uzatıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yılsonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm çağrısı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.

Bursa Yenişehir'de cephe düzenleme çalışmaları başladı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Recep Altepe'den bilardoculara tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, dünya çapında turnuvalara ev sahipliği yapabilecek kapasitede bir bilardo tesisinin Bursa’ya kazandırılacağını söyledi.

Bursa İnegöl'e yeni mezarlık alanı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ''Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturuyoruz. Son eksikliklerin tamamlandığı mezarlığa defin işlemleri Ağustos ayında yapılacak'' dedi.

recep altepe yeni tesis projeleri Haberi

recep altepe yeni tesis projeleri


Bir dizi açılış ve ziyaretler için İnegöl’de gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’u da ziyaret ederek, tesisleri gezip yöneticilerle ve futbolcularla bir araya geldi.

2014-2015 sezonunda İnegölspor’a başarılar dileyen Başkan Altepe, İnegölspor’un yeni tesisinin de TOKİ bölgesinde en kısa zamanda yapılacağını bildirdi. Katlı otopark ve iş merkezinin açılışı ile İnegöl programına başlayan, ardından İshakpaşa Camii etrafındaki esnaflarla bir araya gelen, akabinde ise İnegöl Belediyesi’nde basına kapalı bir toplantı yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki heyetle birlikte İnegölspor’u ziyaret etti. Kulüp başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Şaban Yıldırım ve bordo-beyazlı futbolcular ile bir araya gelen Altepe, Bursa’da 200’ün üzerinde spor tesisi yaptıklarını ifade ederek, “İnşallah İnegölspor’a...