20 / 04 / 2024

Recep Gürkan kimdir

Recep Gürkan kimdir

Edirne Belediye Başkanı Re­cep Gürkan, içinde barındırdığı 1400 eser ile turistlerin ilgi odağı olan Edirne’nin tarihi dokusunun, yapı­laşmada yükseklik sı­nırlaması getirilerek koruma altına alındığını söyledi…

Edirne İl Genel Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek kentteki doğal tarihi mirasın korunması, yeni projeler ve hedefleri hakkında sunum yaptı. Gürkan dönüşüm projeleri hakkında da bilgi verdi.

Edirne bisiklet yolu yaz ayına yetiştirilecek!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Lozan Caddesi üzerinde yapımı devam eden bisiklet yolunu yaz ayına yetiştireceklerini bildirdi. Gürkan, Karaağaç Mahallesi ve Lozan Caddesi'nin bisikletçiler için uygun bir güzergah olduğunu anlattı.

Edirne'yi geliştirecek projeler hayata geçiyor!

Bulgaristan ve Yunanistan'a açılan sınır kapıları, festivalleri ve metrekareye düşen tarihi eser sayısı bakımından Floransa'dan sonra ikinci sırayı alan Edirne, turizmin yıldızı olmaya devam ediyor.Edirne Belediyesi olarak, gerçekleştirmek istediğimiz hed

Recep Gürkan: Edirne py-pass kanalı bu yıl bitmeli!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Karaağaç'a yapılması planlanan by-pass kanalının yapımını desteklediklerini belirterek, "By-pass kanalının en geç 2015 yılı içerisinde yapılmasını istiyoruz. " dedi.

Recep Gürkan kimdir?

CHP, Genel Merkezi Edirne Belediye Başkan adayı olarak CHP Milletvekili Recep Gürkan'ı açıkladı. Peki Recep Gürkan kimdir? Recep Gürkan bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Recep Gürkan kimdir Haberi

Recep Gürkan kimdir

İstanbul’un fethine kadar Os­manlı İmparatorluğu’na baş­kentlik yapmış, ayrıca içinde barındırdığı 1400 eser ve korudu­ğu tarihi dokusuyla turistlerin il­gi odağı olan Edirne’nin iki dönem­dir belediye başkanlı­ğı görevini yürüten Re­cep Gürkan, kentin ta­rihi dokusunun yapı­laşmada yükseklik sı­nırlaması getirilerek korunduğunu söyle­di.

Belediyelerin en önemli görev­lerinden birinin de şehrin tarihi si­luetini korumak olduğunu anlatan Gürkan. “2014 yılından önce şeh­rimizin yaklaşık 3’te 2’sinin ima­rında, yapılaşmada yükseklik sı­nırı yoktu. 2014 yılında, ben göre­ve geldiğimde. Selimiye'de kentin siluetini engelleyecek ve yok ede­cek yapılaşmayı durdurmak için gerekli adımları attım. Kentin tü­müne yatay mimariyi yaydık ve Selimiye’nin siluetini engellemeye­cek şekilde kat yüksekliği koyduk. Şimdilerde çok meşhur olan yatay yapılanma olayını, biz bundan 5 yıl önce Edirne’de başardık” dedi.

Cumhuriyet’ten Leyla Kılıç’ın haberine göre,  Edirne’den Kuzey Kutbu’nda bulu­nan dünya...