23 / 04 / 2024

Recep Gürkan

Recep Gürkan

Edirne’de yaklaşık 50 yıldan bu yana kullanılmayan eski elektrik fabrikasının restorasyonu başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, binanın kültür merkezi ve nikah salonu olacağını söyledi.

Edirne'ye ikametini taşıyana 120 TL verilecek!

Edirne Belediyesi ikametgahını taşıyan üniversite öğrencilerine 120 TL'lik destek vereceğini açıkladı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne'nin nüfusunun 150 bin 200 olmasına rağmen fiili olarak yaklaşık 190 bin kişinin yaşadığını söyledi.

Belediye müjdeyi verdi: Konutlarda kullanılan su fiyatlarına yüzde 30 indirim!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Aralık tarihinden itibaren su fiyatlarının yüzde 30 azaltılacağını açıkladı.

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisi İBB'den alındı!

İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Marmara Denizi ve Adalar'da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB’den alınmasına tepki gösterdi. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Çakır ve Gürkan Süngü ortaklığında kuruldu.

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Galata Kulesi'nde pazar günü ortak açıklama yapılacak!

Galata Kulesi restorasyonu ile ilgili kamuoyuna yansıyan görüntülerden sonra, kulenin pazar günü İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından birlikte gezilmesine ve sonrasında kamuoyunun bilgilendirilmesine karar verildi.

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Gökşen tarafından kuruldu.

Recep Gürkan Haberi

Recep Gürkan

Edirne’de yaklaşık 50 yıldan bu yana kullanılmaz halde duran eski elektrik fabrikasının restorasyonu başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, binanın kültür merkezi ve nikah salonu olarak kullanılacağını söyledi.


Tarihi Tunca Köprüsü mevkiinde bulunan ve en son 1965’te kentin interkonnekte yurtiçi elektrik dağıtım şebekesine katılmasının ardından işlevselliğini yitiren tarihi binadaki restorasyon çalışmaları başladı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hatırlayacaksınız 30 Mart 2014’te yapılan yerel yönetim seçiminde, ilk seçim beyannamemde yer alan projelerden birisiydi burası. O zaman burasının restore edileceğini, burayı bir kültür merkezi ve nikah salonu yapacağımızı söylemiştim. Tabi seçim atmosferinde benim yalan söylediğimi, yapamayacağımı, burasının asla mümkün olmadığını, Anıtlar Kurulu’nun asla buraya izin vermeyeceğini söyleyenler de oldu. Seçimlerin üzerinden yaklaşık 14-15 ay...