27 / 04 / 2024

redevco manisa avm

redevco manisa avm

AVRUPA'nın en önemli ticari gayrimenkul geliştirme şirketleri arasında olan Redevco, Ankara ve Erzurum'un ardından Manisa'ya da alışveriş merkezi kuracağını açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Saruhanlı'ya AVM müjdesi! 

2021 yılında 23 projenin hayata geçeceğini söyleyen Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, bu projelerden birinin alışveriş merkezi inşaatı olduğunu dile getirdi. 

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Prime projesinde karar çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre değer katacak dev proje “Manisa Prime Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinde çalışmalar hızla devam ederken proje ilgili yapılan itiraz da karara bağlandı.

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Manisa KİPA AVM satışa çıktı!

Manisa Sahihli'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 24 bin metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Özdilek Holding AVM sayısını 12'ye çıkarmayı hedefliyor!

Özdilek Holding, Bolu, Uşak ve Manisa/Turgutlu Alışveriş Merkezleri'nin açılmasıyla AVM sayısını 12'ye, ev tekstili mağaza sayısını da 70'e çıkarmayı planlıyor.

Manisa Prime projesi tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Saruhan otel önünde atıl durumdaki arsaya yapmayı planladığı "Manisa Prime" otel ve AVM projesinin Belediye Meclis üyelerine tanıtımı yapıldı.

Mehmet Üzen: AVM yapılsın ama şehir içine değil!

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

Mehmet Ünlübaş: AVM projeleri esnafı bitirecek!

Manisa Bakkallar Odası Başkanı Ünlübaş, Büyükşehir'in yapacağı AVM projelerinin esnafı bitireceğini söyledi Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhan Hotel'in yanına ve Adliye Sarayı'nın karşısına iki tane AVM yapacak.

Milyonların aklı AVM Yasası'nda!

SON dönemde esnafın zor günler geçirdiğini belirten oda başkanları umut olarak komisyonda kabul edilen AVM yasasını görüyor. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, son bir yılda kapanan iş yeri sayısının fazlalığına dik

redevco manisa avm Haberi

redevco manisa avm

Avrupa'da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollandalı Redevco'nun Manisa'dki bu yatırımın bedeli 200 milyon dolar olacak. Açılış tarihini 2009 yılının son çeyreği olarak belirlenen projenin toplam alanı 90 bin metrekare. Projede 125 mağazanın yanı sıra 11 bin metrekarelik hipermarket, 5 bin metrekarelik yapı market yer alacak. Manisa Alışveriş Merkezi, bölgedeki ilk alışveriş merkezi olarak gerek Manisa gerekse de komşu illerde yaşayanlar için yeni bir alışveriş alanı ve sosyal çevre oluşturacak.