27 / 04 / 2024

Reha Medin

Reha Medin

360 derece pazarlama hizmetlerinin yanı sıra, son yıllarda yurtdışında atılımlarını artırıp 4 ofis açan Reha Medin, Dubai’nin en büyük özel sektör gayrimenkul yatırımcı firması olan “Damac Properties” ile anlaştı ve Türkiye temsilcisi oldu...

Reha Medin kimdir?

Milletvekili lojmanlarının satış işlemlerini üstlenen Reha Medin kimdir? Reha Medin, Reha Medin Emlak Hizmetleri'ni ne zaman kurdu? Ünlü Emlakçı Reha Medin ne zaman vefat etti?

Mashattan satış pazarlama ihalesini Reha Medin kazandı!

İstanbul’un ve iş dünyasının merkezi Maslak’ta inşa edilen ve Türkiye’nin en büyük lüks konut tipi projelerinden biri olarak anılan Mashattan projesi satış ofisi ihalesini Reha Medin Emlak Hizmetleri kazandı

Mehmet Reha Kora Kimdir?

Mehmet Reha Kora kimdir? Mehmet Reha Kora’nın mesleği nedir? Mehmet Reha Kora nereden mezundur? İşte detaylar!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şile’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek ve Recep Delikaya tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı.

İstanbul Adalar’ın zamana direnen konutları!

Yazar, mimar  ve akademisyen Reha Günay’ın “İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları” kitabı çarpık yapılaşmaya ve nüfus artışına rağmen hala coşkuyla ayakta duran Adalar’daki yapılardan bir seçki sunuyor...

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Reha Alliance Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Reha Alliance Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 TL sermaye bedeli ile Atilla Özdemir tarafından kuruldu.

MÜSİAD'dan çimento zammına tepki!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin, “Çimentoya 2018 yılında yüzde 40’a yakın zam yapılmışken ve gevşeyen kurlarla beraber indirim beklerken, yapılan bu zamma anlam veremedik. “dedi.

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artuğ Reha Tarım tarafından kuruldu. 

Rtş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rtş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reha Tekin Şen tarafından kuruldu.

Reha Medin Haberi

Reha Medin


Reha Medin, Dubai’nin en büyük özel sektör gayrimenkul yatırımcı firması olan “DamacProperties” ile anlaştı.



Yaygın şube ağı ve ülke içinde verdiği emlak ve inşaat firmalarına sunduğu 360 derece pazarlama hizmetlerinin yanı sıra, son yıllarda yurtdışında atılımlarını artırıp 4 ofis açan Reha Medin, Dubai’nin en büyük özel sektör gayrimenkul yatırımcı firması olan “Damac Properties” ile anlaştı ve Türkiye temsilcisi oldu.

Bilindiği gibi, Reha Medin Emlak Hizmetleri, geçtiğimiz hafta Türkiye temsilcisi olduğu Dubai’nin dünyaca tanınmış gayrimenkul firması Damac Properties için, İstanbul’da iki gün süren bir tanıtım etkinliği düzenlemişti. 

Dubai emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçısı olarak hâlihazırda Fendi, Versace, Trump ve ParamountPictures gibi markalarla ortak olarak toplamda 25.000 konutluk yeni lüks projelerinin tanıtıldığı “DamacProperties”  etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlik sonrası Türkiye Pazarı’na büyük...