26 / 04 / 2024

REIDIN gelecek dönem projeksiyonları

REIDIN gelecek dönem projeksiyonları

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün daha şeffaf, ölçülebilir ve sürdürülebilir hale gelmesi için çalışan REIDIN, " REIDIN - KATMA DEĞERLİ HİZMETLER " adı altında yeni çözümler sunmaya başladı...

Milyonlar dikkat! Elektrik fiyatlarında yeni dönem başlıyor!

Elektik sektöründe 1 Haziran itibariyle yeni dönem başlıyor. Fiyat risklerini ortadan kaldıracak sistemler devreye alınacak. AVM'ler, OSB'ler, sanayiciler gelecek dönemlerin elektriğini bugünden alabilecek ve fiyat değişimlerinden kendilerini koruyabilecek.

Hamit Demir: Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz. Çünkü yüksek oranlar tüketiciyi korkutuyor ve tüketici alım yönünde hareket edemiyor." dedi.

Ümit Çevikbaş: Konut almak için en uygun dönem!

Çevikbaş İnşaat sahibi Ümit Çevikbaş konut alma düşüncesi olan vatandaşlar için şartların en uygun dönem olduğunu belirterek "Konut alma fikri olanların bugünden alması mantıklı olur. Aksi takdirde yarın çok daha yüksek fiyatlara almak zorunda kalacaklar." dedi.

Rönesans Holding 4. Dönem kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Holding TRSRNSH11919 ISIN kodlu tahvilin 4. Dönem kupon ödemesini gerçekletirdi.

Konut her dönem en gözde yatırım aracı!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Uzun dönem kiralama yatırımın gözdesi oldu!

Türkiye'de iş yaşamının giderek gelişmesi, uzun dönem kiralama hizmeti veren konaklama tesislerinin artmasını sağladı. Ant Yapı'dan Babacan Holding'e kadar birçok inşaat şirketi bu alana yatırım yaptı.

Tekfen Holding ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada ara dönem faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi A.Ş, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide finansal raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

REIDIN gelecek dönem projeksiyonları Haberi

REIDIN gelecek dönem projeksiyonları

Bu kapsamda REIDIN Türkiye Endeks ve Araştırma Ekibi Türkiye'de belirli bir lokasyon ve/veya zaman dilimi için Nüfus, Fiyat, Endeks Değerlerinin Kısa ve Orta Vadeli Projeksiyonlarını hesaplayarak isteyen müşterilerine sunuyor. Başta gayrimenkul geliştiricileri, yatırımcılar, belediyeler olmak üzere danışmanlar, finansal kurumlar, yatırım fonları, değerleme şirketleri gibi kurumlar fizibilite çalışmalarında, yatırım sonrası değerleme ve rekabet analizlerinde çokça talep edilen bu çalışmaları kullanabilecekler. 


REIDIN  Avrupa İş Geliştirme Müdürü Mete Varas: "REIDIN olarak 2007 yılından beri ürettiğimiz endekslerimiz ve aylık beş bin'in üzerine ulaşan göstergelerimiz sektörün daha şeffaf hale gelmesine katkıda bulunuyor. Zaman serisi olarak ürettiğimiz göstergeler belirli dönemler içinde trendlerin nereden nereye geldiğini, nasıl bir seyir izlediğini bilimsel bir bakış açısı ile gösteriyor. Müşterilerimiz artık bundan sonra ne olacağını da bilmek ve ona göre...