25 / 04 / 2024

REIDIN.com Emlakendeks

REIDIN.com Emlakendeks

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli´deki konut satış fiyatları ve kira değerlerinin analizini içeren REIDIN.com Emlakendeks´in raporu yayımlandı

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 0,08 azaldı!

REIDIN.com Emlakendeks'in kasım verilerine göre, konut satış fiyatlarının en çok arttığı il Adana oldu

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Ekim'de konut fiyatları en çok Antalya'da arttı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin-GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Eylül ayında kiralar en çok Bursa'da arttı!

Garanti Bankası açıklamasına göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Eylül raporu yayımlandı. Bursa, eylül ayında kiraların en fazla arttığı büyükşehir oldu.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta ne kadar arttı?

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı.

Yeni konut fiyatlarında artış!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Rapora göre, Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 0,75 arttı!

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı.

Sincan Ankara'nın gayrimenkul fiyat artışında ilk sırada!

REIDIN.com’un verileriyle hazırlanan ‘Emlak Raporu’Ankara’nın yıldızı olarak yüzde 18.3’le Sincan’ı birinci seçti. Sincan’ı 16.4’ile Gölbaşı izliyor.

Konut fiyatları en fazla Yalova'da arttı!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı. Yeni konut fiyatlarında haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0,44, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,46 artış meydana geldi.

Yalova, konutta İstanbul’u geçti!

Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerine göre Türkiye’de konut fiyatları, bir önceki aya göre yüzde 1.33, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16.64 yükseldi.

Haziran ayı konut satış fiyatları hangi bölgelerde arttı?

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da arttı

Haziran ayında kiralar en çok Uşak'ta yükseldi!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Raporda kiraların en çok Uşak'ta yükseldiği kaydedildi.

Konut fiyatları artışında lider Adana!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endeksleri 2015 Haziran raporu yayınlandı. Rapora göre, Adana metrekare başına yüzde 2,1 değer artışıyla Mayıs 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir oldu.

REIDIN.com Emlakendeks Haberi

REIDIN.com Emlakendeks
Garanti Bankası´nın desteğiyle REIDIN.com tarafından hazırlanan ve Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli´deki konut satış fiyatları ve kira değerlerinin analizini içeren REIDIN.com Emlakendeks´in Ağustos 2010 raporu yayımlandı.
        
Raporda yer alan verilere göre, Antalya, bir önceki ayla karşılaştırıldığında satılık konut fiyatlarındaki metrekare başına yüzde 0,98´lik değer artışıyla, ağustos ayında konut fiyatlarının en fazla yükseldiği il oldu. Antalya´da metrekare satış fiyatı 819 liradan 827 liraya yükseldi. Bir önceki aya göre konut satış fiyatlarında yüzde 0,50 oranında düşüş yaşanan Adana ise konut fiyatlarının en çok değer kaybettiği il oldu. Adana´da metrekare satış fiyatı 597 liradan 594 liraya indi.
        
Ankara, İstanbul, İzmir ve Kocaeli´de konut satış fiyatları sırasıyla yüzde 0,36, yüzde 0,08, yüzde 0,09 ve yüzde 0,12 oranında artarken, Adana´da yüzde 0,50 oranında azaldı. Bursa´da ise konut satış fiyatlarında bir önceki aya göre...