25 / 04 / 2024

Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu

Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu

Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu, Çeşme Marina’yı 2014 PIANC Marina Üstün Tasarım Jack Nichol Ödülü’ne layık görüldü. Böylelikle Türkiye’den ilk defa bir marina Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği’nden ödül almış oldu.

IC Çeşme, en iyi marina seçildi!

Doğu Akdeniz'in en önemli yat limanlarının arasında yer alan Çeşme Marina'ınn Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği'ne (PIANC) bağlı Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu'nun oybirliğiyle en iyi marina seçildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 6 aylık finansal bilgilerini yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal tabloları hakkında sınırlı denetim raporunu yayınladı.

SLS Dejavu Endüstri ve Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLS Dejavu Endüstri ve Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Kiraz ve Aydan Ak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Sinop Sokak' ta kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul geçici vergi beyannamesini yayımladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 01.01.2015-30.06.2015 dönemini kapsayan geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sundu.

1998 yılında Denizcilik İşletmeleri'nden 100 milyon dolarlık yatırım!

1998 yılında Türkiye Denizcilik İşletmeleri, Karaköy'den Tophane ve Salıpazarı'na kadar uzanan 100 dönümlük arazi üzerine dev bir kompleks inşa edecekmiş. Proje 100 milyon dolara mal olacakmış.

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musrtafa Arslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Keşan Belediye Meclisi İmar Komisyonu Raporu'nu kabul etti!

Keşan Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Meclis 1. Başkan Vekili Ercan Ersoylu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda İmar Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Kurbağalıdere için Araştırma Komisyonu kurulması önerildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kadıköy’deki Kurbağalıdere’nin 3 yıldır süren ıslah çalışmalarına karşın çevre ve canlı sağlığına verdiği olumsuz etkilerin incelenmesi amacıyla Araştırma Komisyonu kurulmasını önerdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul toplantı kararları Ticaret Sicili'nde tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketi 25 haziran 2015 olağan genel kurulunda alınan kararlarının tescilini Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda paylaşmıştır.

GSD Denizcilik Gayrimenkul komite üyelerini yeniden belirledi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yerine getirecek bölümün belirlenmesi ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince şirket Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerin üyelerinin yeniden belirledi.

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi açıldı!

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi, Cem Kocabaşa ve Sadık Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Beyoğlu'nda açıldı.

Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Alp Oflaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

12 İlçenin İmar Komisyonu Kandıra'da toplandı!

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.

Kandıra'da 12 ilçenin imar komisyonu toplandı!

Kandıra'da 12 ilçenin imar komisyonu toplandı. Toplantıda imar konularında yapılan değişiklikler, yangın mevzuatında yapılan değişikliklerin imar uygulamalarına yansımaları ve otopark mevzuatında yapılan yeni düzenlemeler ele alındı.

Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu Haberi

Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu


IC İÇTAŞ İNŞAAT tarafından inşa edilen ve Doğu Akdeniz’in en önemli yat limanlarından birisi olan Çeşme Marina aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği’ne (PIANC) bağlı Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu oybirliğiyle Çeşme Marina’yı fonksiyonel, estetik ve çevresel değerlendirme kriterleri bakımından en iyi marina seçti.  

Daha önce “En İyi Mimarlık Projesi”, “En İyi Marina”, “En İyi Turizm Yatırımı” gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina, PIANC ödülünü alırken çok önemli ve ödüllü Jachthaven Bruinisse (Hollanda), Marstrand (İsveç) Porto Montenegro (Karadağ) marinalarını geride bıraktı. 

Marinaların planlanma ve tasarım, çevreyle uyum, fonksiyon ve estetik özellikleriyle değerlendirildiği PIANC Marina Üstün Tasarım ödülü kapsamında Çeşme Marina, sunduğu hizmetler ve yönetimdeki detaylara verdiği önemle rakipleri arasında ön plana çıktı. Denizde 400, karada ise 100 tekne kapasitesine...