18 / 04 / 2024

Relux Gayrimenkul projeleri

Relux Gayrimenkul projeleri

Kıymetli madenler ve kuyumculuk sektörünün önde gelen markası Altunbüken Holding, “Relux” markası ile gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Altunbüken Holding 2 projesiyle 120 milyon TL ciro hedefliyor!

75 yıldır kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldan bu yana taahhüt işleriyle var olduğu inşaat sektöründe kendi markasını yaratarak, markalı konut piyasasına giriş yaptı.

Relux Gayrimenkul konsept projeler inşa edecek!

Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirme işinde yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şehrin merkezlerinde butik projeler geliştirecek Relux'ün hedefinde ise şehirli beyaz yakalı çalışanlar ve yatırımcılar var

Altunbüken Holding'ten yeni marka: Relux Gayrimenkul!

KIYMETLİ maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek..

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Relux Gayrimenkul projeleri Haberi

Relux Gayrimenkul projeleri

Kıymetli madenler ve kuyumculuk sektörünün önde gelen markası Altunbüken Holding, “Relux” markası ile gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı. 25 yıldan bu yana inşaat ve gayrimenkul geliştirme işleri de yapan Altunbüken, 400 milyon liralık cirosunu Relux markası ile üreteceği ofis, rezidans ve turizm projeleriyle birlikte üç yıl içerisinde 1 milyar liraya ulaştıracak.


Türkiye’nin son yıllarda en gözde yatırım alanlarından biri olan inşaat sektörüne yeni ve iddialı bir marka geldi. Kıymetli madenler sektörünün 75 yıllık köklü grubu Altunbüken Holding, Relux Gayrimenkul markasını yaratarak gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Relux markası ile profesyonellere ve yatırımcılara konut, rezidans ve ofis projeleri geliştiren Altunbüken, 400 milyon TL’lik cirosunu gayrimenkul projeleri ile birlikte daha da artırıp 3 yıl içerisinde 1 milyar liraya ulaştırmayı hedefliyor.


Altunbüken...