19 / 04 / 2024

RE/MAX gayrimenkul danışmanı

RE/MAX gayrimenkul danışmanı

Türkiye'de 260'dan fazla franchise ofisiyle hizmet veren RE/MAX, 2019 sonuna kadar 300'ü aşkın franchise sayısına ve 4 bin gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedefliyor.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından açıldı.

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Fırat Danışman tarafından kuruldu.

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Gayrimenkul danışmanları Kovid-19 sürecinde nasıl hareket etmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde gayrimenkul danışmanları nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem, "Konfor alanınızın dışına çıkın, fark yaratın" dedi...

RE/MAX Türkiye 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı!

RE/MAX Türkiye, Nisan ayında 160 kişiyi bünyesine katarak toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar!

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı kime denir? Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı ne iş yapar? İşte emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar...

Gayrimenkul sektöründe online istihdam artıyor!

RE/MAX Türkiye ekibine Nisan ayında 160 kişi katıldı. RE/MAX Türkiye, yeni katılan danışmanlar ile birlikte şirket toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına sahip oldu...

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

Gayrimenkul danışmanı ne iş yapar? Ne kadar maaş alır?

Gayrimenkul sözcüğü taşınmaz mal anlamını taşımaktadır. Emlak sektöründe de sık sık kullanılan bu kelime değerli ve taşınmayan varlıklar anlamındadır. Peki, gayrimenkul danışmanı nedir? Gayrimenkul danışmanı ne iş yapar?

RE/MAX gayrimenkul danışmanı Haberi

RE/MAX gayrimenkul danışmanı

Dünya genelinde gayrimenkul sektörünün standartlarını belirleyen RE/MAX, Türkiye'de de sektördeki değişimin öncü şirketleri arasında yer aldı. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, sektörün profesyonelleşmesi konusunda önemli adımlar atan şirket, bugün Türkiye genelinde 260'dan fazla franchise ofisi ve 3 bin 500'ü aşkın gayrimenkul danışmanıyla hizmet veriyor. 

2019 sonuna kadar 300'ü aşkın franchise sayısına ve 4 bin gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedefliyor. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn ile RE/MAX'ın hedeflerini ve gayrimenkul sektörünü anlattı.

1- RE/MAX Türkiye olarak 2019 yılı büyüme hedefiniz nedir?
2019 yılında 55 yeni franchise vererek yüzde 30 büyümeyi hedefliyoruz. Şu an ülke genelinde hizmet veren 260'dan fazla franchise ofisimizde 3 bin 500'ü aşkın gayrimenkul danışmanımız var. 2019 sonuna kadar 300'ü aşkın franchise sayısına ve 4 bin gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedefliyoruz.

2-...