26 / 04 / 2024

remax satış grafiği

remax satış grafiği

RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, son yıllarda, Türkiye’deki RE/MAX gayrimenkul danışmanlarının olağanüstü bir satış grafiği yakaladığını söylüyor...

Tunç Şatıroğlu'ndan son dakika dolar analizi! Grafiği işaret ederek bakın ne dedi...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten yaptığı dolar grafiği paylaşımında dolardaki yükselişi işaret ederek ''Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım'' dedi. Takipçilerden ise yüzlerce yorum geldi.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Konut alım satımda yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Konut alım satım işlemlerinde Gayrimenkul Değerleme Sistemi adıyla yeni bir dönem başlıyor. Tapuda rayiç bedel yerine gerçek değer üzerinden yapılan işlem hem devletin gelir kaybının önüne geçecek hem de vergi ve harç oranlarını düşürecek.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Çay tiryakilerine özel Tefal BJ201F My Tea çay makinesi satışta! İşte özellikleri ve fiyatı...

Zaman ve mekân fark etmeden sürekli çay içmek isteyen ve çay içmeden kendine gelemeyen tiryakiler için Tefal güvencesiyle yeni bir çay makinesi satışa sunuldu. Bu kapsamda, Tefal BJ201F My Tea çay makinesinin en uygun nerede satıldığı ve hangi özelliklerinin bulunduğu merak konusu oldu.

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

Güney Kore'nin otomotiv devi Kia'nın sevilen SUV modeli Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışa çıktı. İşte KIA Sportage Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları...

Taşınmaz satışlarında tapu işlemleri artık hafta sonu da yapılabilecek! Tapu işlemi yaparken bunlara dikkat!

Tapuda yeni dönem resmen başladı. Yalnızca tapu dairelerinde yapılan alım-satım işlemi bundan sonra noterlerde de yapılabilecek. Peki tapu işlemi yapacakların nelere dikkat etmesi gerekiyor?

Noterden gayrimenkul satışı nasıl yapılır? İşte detaylar ve randevu alma süreci!

4 Temmuz 2023 tarihi itibariyle noterden gayrimenkul alım-satım işlemleri başladı. Konut, arsa ve dükkan gibi taşınmazların satışı artık noter aracılığıyla da gerçekleştirilebilecek. Noterden gayrimenkul alım satım işlemleri için başvuru talebi ve randevu almak gerekiyor. 

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

Tapuda yeni dönem 4 temmuz itibarıyla başlıyor! Konut satışları için noterler devreye giriyor!

Bugüne kadar konut alım satım işlemleri sadece tapuda yapılırken 4 Temmuz'dan itibaren artık noterlerde de yapılmaya başlanacak. 

Tapu işlemlerinde yeni devir başlıyor! Ev alım satımı yapacaklar önce buraya baksın!

Son dakika haberine göre, tapu işlemlerinde yeni bir dönem başlıyor ve ev alıp satmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken değişiklikler geliyor. Yapılan değişikliklerle birlikte ev alım satım işlemlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde...

Uzman isim tehlikeye dikkat çekti! Konut satışları için devlete çok önemli çağrı yaptı!

Yaşanan büyük felaketin ardından, bundan sonra inşa edilecek ve satılacak konutlar için devletin jeolojik sakıncalı bölgelerden yapılaşmayı koruyacak düzenlemeleri hızlı şekilde hayata geçirmesi talep edildi.

Fırsat ayağınıza geldi! Migros'ta robot süpürge yüzde 15'e varan indirimle satışta! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Bugün indirimli ürün arayan tüketiciler için Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro Siyah Migros'ta satışta. Migros'ta robot süpürge yüzde 15'e varan indirimlerle müşterilerinin beğenisine sunuldu.

remax satış grafiği Haberi

remax satış grafiği

Gayrimenkul sektörünün kazandığı ivme emlak sektörüne olan ilgiyi artırdı. Dünyada 89 ülkede 6 bin 500 ofis, Türkiye’de ise 225 ofisiyle faaliyet gösteren RE/MAX, Türkiye’de 15’inci yılını kutluyor. RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, kendi vizyonlarını ‘ileride her ailenin bir gayrimenkul danışmanı olması’ şeklinde tanımlıyor.

Önümüzdeki 10 yıl içerisinde hedeflerinin 600 franchise ofis ve 10 bin gayrimenkul danışmanından oluşan bir camiaya ulaşmak olduğunu belirten Goldştayn, sorularımızı şöyle yanıtladı:

Öncelikle RE/MAX’in bugün global anlamda ulaştığı büyüklüğü ve Türkiye’nin bu yapılanma içerisindeki ye¬ri hakkında bilgi verir misiniz?

RE/MAX, 1973 yılında ABD’nin Colorado eyaletinde bulunan Denver şehrinde kurulmuş, yaklaşık 40 yıllık bir firma. RE/MAX’in en önemli özelliklerinden biri, büyümesini kendi işini kurmayı hedefleyen girişimcilerle ve franchise sistemi sayesinde başarmış olması. Bugün RE/MAX 89 ülkede...