29 / 03 / 2024

remax yazlık önerileri

remax yazlık önerileri

Yaz aylarının gelişi ile birlikte gayrimenkul sektöründe yazlık ev satışları artış gösterdi. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

Gelibolu'da plana aykırı yazlık mekanlar mühürlendi!

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, Hamzakoy bölgesindeki yazlık mekanlarda tespit edilen kaçak yapılarla ilgili süreç başladı. Hocahamza Mahallesi Hamzakoy bölgesindeki 9 işyeri mühürlendi.

İtalyan ISVEA, yazlık evlere fonksiyonel çözümler sunuyor!

Baharın gelişi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte doğada başlayan canlanma banyolardaki dekorasyonu da etkiliyor. ISVEA Sentimenti Serisi, özellikle yazlık evlerini yenileme sürecinde olanlar için, banyolara derinlik katan, kullanışlı ve fonksiyonel

Moskova'da 33 milyon dolara satılık yazlık!

Rusya'nın başkenti Moskova çevresinde bulunan en pahalı yazlık satışa çıkarıldı. Moskova çevreyoluna 24 kilometre uzaklıkta bulunan en pahalı yazlığın 33 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Urla'da yazlık konseptli konut tipi ilgi görüyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Yazlık sezonunu açılmasıyla ilginin arttığı konut tipi yazlıkları anlattı. Tümer, yazlık konseptli konutların en çok Urla'da ilgi gördüğünü söyledi.

Selena Gomez, Malibu'da bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı!

Selena Gomez, bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı23 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, günlüğü 2 bin 900 dolara (yaklaşık 8 bin TL) Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Mariah Carey, Malibu'dan günlük 10 bin dolara yazlık kiraladı!

James Packer'la sık sık gündeme gelen Mariah Carey, Malibu'dan yazlık bir malikane kiraladı. Şarkıcının günlük kira bedeli olarak 10 bin dolar ödediği söyleniyor.

Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide meskenler için bazı muafiyetlikler bulunuyor. Peki, yazlık eve muafiyet uygulanır mı? Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den yazlık ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir’in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. Dünyaca tanınan ünlü isimlerin emlak danışmanlığını yürüten bir İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş açıkladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışları artış gösterdi!

Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında % bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.

remax yazlık önerileri Haberi

remax yazlık önerileri

Yaz aylarının gelişi ile birlikte gayrimenkul sektöründe yazlık ev satışları artış gösterdi. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.


'Senede 15 gün bile kalmayacağım bir yere...' ile başlayan olumsuz cümlelerin miadının dolduğunu belirten Gökhan Karahan, yazlık alırken gayrimenkul yatırımı yapıldığının bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini söylüyor. Karahan, yazlık ev satın almak için popüler beldeler, trendlokasyonlar, öne çıkan mahalle ve yazlık bölgeleri şöyle değerlendiyor:


Çok uzaklara gitmeden de olur…


Üç büyük şehrin toplam nüfusunun 25 milyona yaklaştığını hesaba katacak olursak buralardan kolay ulaşılabilecek konumlardaki mülklerin değerli bir yatırıma dönüşmeleri olasılığı daha yüksek… Hafta sonlarını veya tek günlük tatilleri de bir kaçamak olarak değerlendirmek istiyorsanız, ‘Yakın yerler' olarak tanımlanan bölgelere yoğunlaşabilirsiniz. İstanbul için Sapanca Gölü çevresi ve Saros...