26 / 04 / 2024

remzi aydın eyüp projeleri

remzi aydın eyüp projeleri

Eyüp Belediyesi'nin hizmet politikasını geliştirecek ve belediyedeki tüm birimlere çalışmalarında katkı sağlayacak bu proje ile Eyüp'te yer alan 28 mahalle için kimlik çalışması yapılacak.

Remzi Aydın Eyüp Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yakında hizmete açılacak olan Eyüp Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında gelinen aşama ile ilgili olarak bilgi aldı. Başkan Remzi Aydın “Yeni hizmet binamızda sona geliyoruz” dedi

Akşemsettin’e üniversite hastanesi müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla kandilleşerek Akşemsettin esnafını ziyaret etti. Başkan Aydın ziyaretleri sırasında Akşemsettin’e büyük bir üniversite hastanesi yapmayı planladıkları müjdesini verdi.

Remzi Aydın Eyüp projeleri hakkında bilgi verdi!

Remzi Aydın Emniyettepe ve Güzeltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her iki mahalleyi de yürüyerek dolaşan Başkan Aydın, görüştüğü esnaf ve vatandaşa belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi.

Remzi Aydın İslambey Mahallesi’ndeki çalışmaları denetledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Mahallesi’ni dolaştı. Başkan Aydın, yollarda yapılan çalışmaları, inşaat halindeki binaları, aydınlatma ile ilgili sorunlar olup olmadığını yerinde tespit etti.

Remzi Aydın restorasyon çalışmalarını inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp Sultan Camii’nde kılınan sabah namazının ardından Eyüp`te bulunan türbeler ve tarihi yerlerin tek tek gezerek restorasyon çalışmalarında gelinen aşamalar hakkında bilgi aldı...

Remzi Aydın: Eyüp gıpta edilen bir ilçe olacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kültür Sanat Merkez i’nde düzenlenen yemekli toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, muhtarlar, spor kulüpleri temsilcileri ile biraraya geldi...

Remzi Aydın yeni hizmet binalarını denetledi!

Remzi Aydın, Eyüp’ün her sokağını her caddesini adım adım dolaşıyor. Mesaisinin bir bölümünü Eyüp’ü geliştirmek adına yeni projeler üzerinde çalışmaya ayıran Başkan Aydın, bir bölümünü de vatandaşı dinleyerek, esnaf ziyareti yaparak geçiriyor.

Remzi Aydın raylı sistem çalışmalarını denetledi!

Her gün mahalleleri dolaşarak burada vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, aynı zamanda ilçede gerçekleştirilen yol yapımı ve raylı sistem çalışmalarını da denetliyor.

Eyüp'te yapılacak projeler masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün kanaat önderleri ile biraraya geldi. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın da katıldığı toplantıda, Eyüp’ün sorunları, yapılacak çalışmalar ve planlanan projeler konuşuldu.

Eyüp’teki İSKİ çalışmaları masaya yatırıldı!

Eyüp ilçe sınırları içerisinde yapılan İSKİ çalışmaları düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı. Eyüp İSKİ Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen Koordinasyon Toplantısı’na, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

Remzi Aydın engelli çocuklar için yaptırılan okulu inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çırçır’ı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Bu arada, engelli çocuklar için, hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan okulun inşaatını ve Asım Yıldız Parkı’nı da denetledi.

Eyüp'e spor, sağlık ve eğitim merkezi kurulacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın başkanlığında gerçekleştirilen ‘Spor Çalıştayı’nda, ‘Spor Etkinlikleri Eylem Planı’ masaya yatırıldı. Eyüp sakinlerinin sağlıklı yaşam bilincini ve spor kültürünü arttırmak amacıyla yapılacak çalışmalar belirlendi...

Tapulardaki şerhleri kaldıran Remzi Aydın'a teşekkür!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy’de, 82 yaşında vefat eden Saadet Yedican’ın cenaze namazına katıldı. Başkan Aydın’a Alibeyköylüler, tapularındaki şerhlerin kaldırılması yönünde yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Remzi Aydın Eyüp Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını denetledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Nişanca Mahallesi Eyüp Sultan Bulvarı üzerinde devam eden Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası inşaatını denetledi. Başkan, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Aydın Baruş Pütürge'deki ağır hasarlı binaları inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde zarar gören Malatya Pütürge'de incelemeler yaptı.

KİPTAŞ Eyüpsultan'da 4 projeye başlayacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan’da vatandaş odaklı kentsel dönüşümün yapıldığını ifade ederek, “Bu konuda biraz yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden, onların memnun kalacakları bir yöntem izlemeye çalışıyoruz” dedi.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum!

Alibeyköy-Eminönü arasındaki mesafeyi 35 dakikaya düşürecek Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum görüntülendi. 

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Remzi Aydın'dan Alibeyköy'e meydan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköylülere meydan müjdesi verdi.

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Eyüpsultan'da tapu ve imar sorunu tarihe karışıyor!

İnsan odaklı yatırımlarla birçok belediyeye örnek teşkil edecek ödüllü çalışmalara imza atan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan'daki sorunlara tek tek neşter vuruyor.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatı hız kesmeden devam ederken, ayrıntılar da netleşmeye devam ediyor.

Alarko GYO Eyüp fabrika binasının 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

Cadde Life Eyüp'te 450 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

remzi aydın eyüp projeleri Haberi

remzi aydın eyüp projeleri


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'ün semt ve kültür kimliğini asli konumuna kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalarını her seferinde bir ileriye taşımaya devam ediyor. Remzi Aydın'ın talimatları doğrultusunda Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesindeki AR-GE ve Proje Birimi (ESAR) Eyüplüler için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

ESAR'ın yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığı projelerin başında "Mahalle Kimliği" çalışması geliyor. Belediyenin hizmet politikasını geliştirecek ve belediyedeki tüm birimlere çalışmalarında katkı sağlayacak bu proje ile Eyüp'te yer alan 28 mahalle için kimlik çalışması yapılacak. Her mahalle için ayrı ayrı veri bankasının oluşturulacağı "Mahalle Kimliği"nde nüfus, yüz ölçümü, cinsiyet dağılımı, yaş gruplarına göre öğrenim durumları gibi verilerin yanı sıra, spor tesisleri, ibadethaneler, park alanları, mezarlık alanları, afet hazırlık bölgesi, tarihi ve turistik mekanların bulundukları yerler de olacak. Bu çalışmanın...