18 / 04 / 2024

Remzi Aydın yatırımları

Remzi Aydın yatırımları

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, site yöneticileri ve okul müdürlerine, sosyal hizmetlerden spora, eğitimden altyapıya ve kültüre kadar yapılan tüm hizmetler ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

AVM'de TL'ye dönüş yatırımları azaltabilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kiralarda dövizden TL'ye dönüşüm formülünü açıkladı, TL'ye geçişle öngörülebilir bir planlama yapabileceklerini söyleyen perakendeciler yeni uygulamadan memnun ama AVM tarafında yeni yatırımların azalması bekleniyor.

Remzi Aydın'dan Alibeyköy'e meydan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköylülere meydan müjdesi verdi.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Türkiye'nin kredi notları yatırımları durduramadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir programda Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye verdiği notlara değinerek notların yatırımları etkilemediğini belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

Remzi Aydın yatırımları Haberi

Remzi Aydın yatırımları


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi’ndeki sitelerin yöneticileri ve okul müdürleri ile biraraya gelerek sorunlarını dinledi. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın da katıldığı toplantı öncesi Başkan Aydın, Akşemsettin Spor Kulübü tesislerinin halı sahasında antrenman yapan gençlerle futbol oynadı.

Akşemsettin Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı Remzi Aydın, site yöneticileri ve okul müdürlerine, sosyal hizmetlerden spora, eğitimden altyapıya ve kültüre kadar yapılan tüm hizmetler ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.


EYÜP DEMİR AĞLARLA ÖRÜLECEK

İlk olarak ulaşımla ilgili yatırımlardan bahseden Başkan Aydın “Sizler için birçok proje üretiyoruz, iş üretiyoruz. Özellikle altyapıda, fen işleri, sosyal yardım, kültür çalışmalarında çok üst düzeye geldik. Daha yapacak çok işimiz var. Sorunları yerinde görerek, sizlerle yüzyüze görüşerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bana göre en önemli projelerden...