26 / 04 / 2024

Renco karadeniz konut üretimi

Renco karadeniz konut üretimi

Yeşil İnşaat ve Renco Firma yenilenebilir, çevre dostu, patentli, devrim niteliğindeki ürünlerini farklı seçenek çeşitleriyle üretip ve düşük maliyetle alıcıya sunmakta. Renco, özellikle inşaat sektörü konusunda öncü rolü üstlenmiş bir marka.

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

Konut tercihinde rota yeniden oluşturuldu! Bu iki bölgeye dikkat!

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sebebiyle satın alma ve kiralama bölgelerinde rota yeniden oluşturuldu. Trakya konut-arsa satın alma grafiğinde üstünlük sağlarken Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne ilgi oldukça arttı.

Rusların Türkiye’den aldığı konut sayısı yüzde 300 arttı! Yalı dairesi fiyatına konut alıyorlar!

Rusların Türkiye’den aldığı konut sayısı yüzde 300 arttı ve 9 bin adede çıktı. Karadeniz sahili dışında istedikleri yerden ev alabilen Rusların en çok konut satın aldığı şehir ise Antalya oldu...

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

Karadeniz'de konut satışlarındaki artış şaşırttı!

Türkiye'de bulunan Karadeniz Bölgesi pandemi nedeniyle konut satışlarında yükseliş yaşadı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine bakıldığında 2021 senesinin, Doğu Karadeniz Bölgesi taşınmazlarının satışlarında yüzde 44 oranında yükseliş yaşandığı görüldü. 

Batı Karadeniz'deki afet konutları ne zaman tamamlanacak?

Batı Karadeniz'de geçen sene Ağustos ayında meydana gelen sel felaketinde 82 kişi hayatını kaybetti. Afetzedeler için TOKİ tarafından 863 konut sözleşmesi imzalandı. 339 konutun henüz ihalesinin bile yapılmadığı ileri sürüldü. 

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Doğu Karadeniz’de konut satışları yeniden canlandı!

Pandemi süreci ile Trabzon konut piyasasına yabancı ilgisi düşerken düşük faiz oranları özellikle Çukurcayır, Kaşüstü, Söğütlü ve Beşirli gibi yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde talebin arttığı kaydediliyor.

Karadeniz'de Mart'ta 2 bin 523 konut satıldı!

Karadeniz Bölgesindeki 6 ilde mart ayında toplamda 2 bin 523 konut satıldı. İşte il il konut satışları...

Karadeniz'de konut satışları Aralık'ta yüzde 40,2 arttı!

Karadeniz bölgesinde Aralık 2019'da konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 40,2 artış kaydetti.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Riskli alanlarda oturanlar için 15 bin konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Karadeniz'de yaşanan sel ve heyelanlardan sonra kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Bu çerçevede riskli alanlarda oturan vatandaşlar için 15 bin konut TOKİ eliyle üretilecek...

Renco karadeniz konut üretimi Haberi

Renco karadeniz konut üretimi

Yeşil İnşaat ve Renco Firma yenilenebilir, çevre dostu, patentli, devrim niteliğindeki ürünlerini farklı seçenek çeşitleriyle üretip ve düşük maliyetle alıcıya sunmakta. Renco, özellikle inşaat sektörü dahil birçok alanda yeni fikirler, gelecek nesil teknolojiler geliştirmek konusunda öncü rolü üstlenmiş bir marka. 


DEVRİM NİTELİĞİNDE 

Renco, depreme, 225km/saate kadar hıza sahip kasırga ve hortum niteliğindeki rüzgârlara, su ve yangın gibi birçok dıs etkenlere karşı dayanıklı, enerji tasarruflu, kolay ve hızlı monte edilen, ses yalıtımlı, düşük bakım maliyetli akıllı binalar üretmekte. Firma yirmi yılı askın tecrübesiyle ortaya çıkardığı, teknolojinin ulaştığı en son noktayı yansıtan, devrim niteliği taşıyan patentli ve patent başvurusu yapılmış yenilenebilir Kompozit ürünleri ile üretim ve özellikle inşaat sektörü dahil birçok alanda, yeni fikirler, gelecek nesil teknolojiler geliştirmek konusunda öncü rolü üstlenmiş bir...