29 / 03 / 2024

Renda Helin

Renda Helin

RENDA Helin Ankara doğumlu genç bir kadın mimar. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Çevre ve Tasarım Fakültesi mezunu. Bilkent Üniversitesi’nden sonra Domus Academy Milano’da master yapan Renda Helin 31 yaşında kendi şirketini kurdu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Itc Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itc Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Musayev, Elshan Jamalov, Helin Arya Muştu ve Samad Samadov ortaklığında kuruldu.

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Helin Yapı Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Helin Yapı Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Helin Yapı Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

İngiltere'den konut almak için doğru zaman mı?

Atlas Real Estate London LTD Kurucusu Helin Özçelik Konnolu İngiltere emlak sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kripto para piyasalarını neler bekliyor?

Kripto para piyasalarında dalgası seyirler, değer artışları ve düşüşleri devam ediyor. Peki kripto para piyasalarını neler bekliyor? Albcoin Araştırma Müdürü Helin Çelik, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Helin Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helin Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir tarafından kuruldu.

Emkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kinem Helin Çelik ve Yusuf Gündüz ortaklığında kuruldu.

Renda Köşkü'ndeki tadilat devlet sırrı oldu!

Başkent Ankara'da yer alan Renda Köşkünde yürütülen dış cephe yenileme ve inşaat faaliyetleri,“Devlet Sırrı’’ oldu.

Hülya Avşar Sarıyer'deki evinin 3 katını kiraya verecek!

Ablasının Sarıyer'deki evinde oturan Helin Avşar, tek yaşamaktan sıkıldı. Ablası Hülya Avşar, evin 3 katının kiraya vermeye karar verdi.

Hülya Avşar'dan kardeşi Helin Avşar'a yalı jesti!

İstinyePark'ın rezidansında kirada oturan Helin Avşar için ablası Hülya Avşar'dan büyük jest geldi. Hülya Avşar, Sarıyer- Büyükdere'deki 4 katlı köşkünü kardeşine verdi.

Renda Helin Haberi

Renda Helin

Geçen yıl Alibeyköy’de gerçekleştirdiği “kız yurdu” projesiyle International Property Awards’ta dünya birinciliği kazanan Renda Helin, bu projenin hemen ardından bir de erkek yurdu yaptı. 


Helin, “Hem sanat hem de çizim tarafım anneannemden geliyor. Ortaokuldan beri istediğim 3 meslek vardı. Grafik tasarım, mimarlık ve arkeoloji... 3’ünü de kazandım. Tercihim iç mimariden yana oldu” diyor. 

Helin, Bilkent Üniversitesi ardından Milano’da Domus Academy’de aldığı eğitimin kendisine bambaşka bir vizyon kattığını anlatırken de, “Mimarlık öğrencileri için Milano harika bir yer. Tasarımın göbeği. Her gün bir fuar etkinlik var tasarım ve sanatla ilgili. Hem okul hem de tüm şehir bu ruhu yaşayınca insan kendini geliştirme fırsatı buluyor” diye konuşuyor. Helin Türkiye’ye döndüğünde ilk iş deneyimini Dara Kırmızıtoprak’ın yanında geçirdi. Farklı iş deneyimlerinden sonra 31 yaşında kendi...