29 / 03 / 2024

REOS Emlak Sistemi

REOS Emlak Sistemi

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...

144 bin yapıda Bina Kimlik Sistemi’ne geçildi! 

Bina Kimlik Sistemi’ne ilişkin değerlendirmeler yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “144 bin yapıda ‘Bina Kimlik Sistemi’ne geçildiğini dile getirerek, bu kapsamda binaların da periyodik bakımlarının yapılmış olacağını söyledi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Türkiye genelinde bayilikler vererek tamamen yerli hizmet ağı kurmayı planlayan GABORAS, Emlak ticaretinin güvenli ve öngörülebilir bir zeminde işleyerek şeffaflaşmasına katkıda bulunacak. GABORAS, yıl sonuna kadar 81 ilde bayilik açmayı planlıyor. İşte detaylar...

Emlak danışmanlarının dijital yönetim aracı RE-OS!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

Emlak danışmanlarının bildirimi başladı!

Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi'nde yapılan düzenleme ile yetki belgeli işletmeler artık emlak danışmanı bildirimlerini de yapabiliyorlar.

Yetki belgesi olmayan emlakçılara dikkat!

Bir emlakçının yetki belgesinin olup olmadığı Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi üzerinden öğrenilebiliyor. 

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Ukrayna'da emlak vergisi ödeme sistemi değişecek!

Ukrayna'da yapılan yeni düzenleme ile emlak vergisi artık konut metrekare alanı dikkate alınarak değil, konut değeri dikkate alınarak alınacak. Bununla beraber şehir merkezinde yaşayanlar daha fazla emlak vergisi ödeyecek.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Bursa Osmangazi’de emlak vergisi online ödenebilecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle Osmangazili vatandaşlar, emlak vergisinin 1. taksit ödemelerini Osmangazi Belediyesi’nin e-belediye tahsilat sistemi üzerinden günün 24 saati yapabilecek.

Emlak Katılım'da Altın Transfer Sistemi başladı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar yaptığı açıklamada "Altın Katılma Hesabı ile müşterilerimizin altınları değer kazanırken gram olarak da çoğalıyor olması güzel bir imkan"

REOS Emlak Sistemi Haberi

REOS Emlak Sistemi

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), üyesi olan emlak profesyonelleri için REOS Emlak Sistemi ile ortak TÜGEM MLS sistemini geliştirdi. MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir altyapı sunuyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre; TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, MLS ile TÜGEM çatısı altındaki gayrimenkul danışmanlarına ortak bir paylaşım platformu oluşturulduğunu söyledi. TÜGEM Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Özelmacıklı ise TÜGEM MLS'nin, yeterlilik belgesine sahip emlak danışmanlarının yetkilendirme sözleşmeli portföylerini hizmet ortaklığı çerçevesinde diğer emlak işletmeleriyle paylaşabilecekleri bir portföy pazarlama ve yönetim sistemi üzerine kurulduğunu vurguluyor.