19 / 04 / 2024

reşitpaşa Nidapark İstinye satış ofisi 

reşitpaşa Nidapark İstinye satış ofisi 

36 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen Nidapark İstinye Evleri'nde daire fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor.. 

Bakan Özhaseki açıkladı: Türkiye'de hareketli 485 fay hattı var! Evler buna göre yapılmalı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir açılışta deprem ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Türkiye'de hareketli 485 fay hattı olduğunu aktaran Özhaseki, konutların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı... ING, müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor...

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Altın resmen yerle yeksan oldu! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi! Hemen bakın!

Altın resmen yerle yeksan oldu... Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

İş Bankası çok kısa bir süre önce açıkladı! Promosyon gibi değil herkese verilecek, siz de acil bakın

İş Bankası tarafından vatandaşlara yönelik kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. İş Bankası, vatandaşlara yönelik yeni kampanyasının detaylarını da kısa bir süre önce duyurdu.

Nidapark İstinye'nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri kaç TL oldu? İşte o rakam...

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından paylaşılan Nidapark İstinye değerleme raporuna göre; projenin mevcut durum değeri KDV dahil 1 milyar 972 milyon 629 bin 600 TL, tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 5 milyar 515 milyon 264 bin 821 TL olarak belirlendi.

reşitpaşa Nidapark İstinye satış ofisi  Haberi

reşitpaşa Nidapark İstinye satış ofisi 

"Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla basına tanıtılan Nidapark İstinye  projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de hayata geçiriliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. 

36 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen Nidapark İstinye  Evleri'nde büyüklükleri 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişen 2+1'lerden 5+2'lere kadar daire seçeneği sunuluyor.
 

Üç olarak dizayn edilen projenin Nidapark İstinye Panaroma etabı 24 blokta 202 bağımsız birimden,  Nidapark İstinye  Koru etabı 12 blokta 134 bağımsız birimden, Nidapark İstinye Vadi etabı 19 blokta 202 bağımsız birimden meydana geliyor. 

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat ve ödeme planı 2018!
Nidapark İstinye projesi ödeme şekline göre yüzde 25 peşinat verilmesi halinde kalan kısmına 84 ay 0 faiz uygulanıyor.  Projede ev fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde müzik bale okulu, aktivite...