28 / 03 / 2024

Resul Kantarkıran

Resul Kantarkıran

T Unıon Internatıonal Emlak Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

New İstanbul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 18 Şubat 2015'te, 75 bin TL sermaye ile Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

New İstanbul Emlak Acentalığı Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul Emlak Acentalığı Anonim Şirketi 18 Şubat 2015'te, 75 bin TL sermaye ile Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Abdullatif Algharib Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Abdullatif Algharib Gayrimenkul Limited Şirketi, Resul Kantarkıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım 2014 tarihinde Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, 14/B'de kuruldu.

Ev alacaklar dikkat! Kazandıran ipuçları!

Yeni konut alırken dikkat etmeniz gereken birçok husus var. Acele etmemeniz gereken konut yatırımı geri dönülmez bir süreç olabilir. Ev alırken kazandıran ipuçlarını sizler için açıkladık...

Konutta en çok kazandıran iller ve ilçeler belli oldu!

2018 yılının beş büyük ilde satılık emlak fiyatlarında Anadolu illeri revaçta oldu. Verilere göre, en çok kazandıran il Amasya olurken, en çok kazandıran ilçe Menderes oldu.

Emlakta en çok kazandıran ilçe Menderes oldu!

2018 yılında Türkiye'de en çok kazandıran ilçe Menderes oldu. Belediye Başkanı Bülent Soylu “2014’te göreve geldiğimizde ‘Bir koyan beş alacak’ dedik. Veriler sözümüzün doğruluğunu kanıtladı” diye konuştu.

Emlakta 2018'in en çok kazandıran il ve ilçeleri belli oldu!

2018 yılında 5 büyük ilde satılık konut fiyatları nasıl bir eğilim sergiledi? İşte emlakta 2018'in en çok kazandıran il ve ilçeleri...

Çaldıran Devlet Hastanesi'nde inşaat başladı!

Van’ı Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, inşaat çalışmaları devam eden Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

THY'den Yeni Havalimanı'na yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji!

TÜRK Hava Yolları'nın (THY), bir süre önce yaptığı teknolojik yenilikle artık yolcular bir kart sayesinde uçuş sonrası uzun süre bagajlarını teslim bandının başında beklemiyor. THY'den yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji...

Kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçları!

27 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı sektörlerde uluslararası birçok şirkette Satış & Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda, kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçlarını verdi....

En düşük faizli konut kredisi kullandıran bankalar!

Bankaların faiz oranları her geçen gün artıyor. Konut kredisi faiz oranları yüzde 2’nin altında olan sadece 3 banka kaldı. Kredi Pazarı en düşük faiz oranı ile konut kredisi kullandıran bankaları sıraladı.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran şehir Balıkesir oldu!

Özel bir araştırma şirketi tarafından Emlak Raporu yayımlandı. 2018 yılında büyükşehir kapsamında yatırımcıya en çok kazandıran il Balıkesir oldu.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul!

Merkez Bankası verilerine göre, İstanbul'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 5.8 artış gösterdi. Böylelikle 15 aydır süren enflasyon oranın altındaki fiyat artışı Haziran ayında da sürdü. 8 yıl içinde yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul oldu..

TOKİ Van Çaldıran 49 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi!

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Resul Kantarkıran Haberi

Resul Kantarkıran

T Unıon Internatıonal Emlak Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.


T Unıon Internatıonal Emlak Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, danışmanlık hizmetleri vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Her türlü...