19 / 04 / 2024

reysaş ereğli arsa

reysaş ereğli arsa

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in iştiraki, Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim AŞ, Zonguldak Ereğli Taşıt Muayene İstasyonu kuruluşu için 4 bin 890 metrekare arsayı 350 bin YTL bedelle satın aldı.

Ereğli Belediyesi 33 milyon TL'ye arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Eti Mahallesi'nde yer alan arsayı 32 milyon 976 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ereğli Belediyesi Konya'da 4 taksitle arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 taksitle satışa çıkardı.

Karadeniz Ereğli'de ortaokul yapımı için arsa bağışı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde inşa edilmesi planlanan Gülüç Ortaokulu için hayırseverler arsa bağışladı.

Ereğli'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Kdz.Ereğli 1. Satış Memurluğu, ilçede bulunan 2 arsayı 13 milyon 921 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 17 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Konya Ereğli'de 7.7 milyon TL'ye satılık 35 arsa!

Konya Ereğli Belediyesi, mülkiyetine sahip olduğu 35 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 31 Ağustos'ta yapılacak...

Ereğli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Ereğli'de 7.3 milyon TL'ye satılık 35 arsa!

Konya Ereğli Belediye Başkanlığı 10 mahallede toplam 35 arsayı satıyor. Arsalar için ihale 12 Eylül'de gerçekleşecek..

Ereğli'de 7.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ereğli Belediyesi, Barbaros ve Şinasi Mahallesi'nde yer alan 2 arsa satışa çıkardı. Arsalar için ihale 28 Nisan'da yapılacak..

Konya Ereğli'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Ereğli Belediyesi, Ereğli'nin Barbaros Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt ve ve servis istasyonu ile ticaret veya konut alanı imarlı arsaların toplam bedeli 6 milyon 643 bin 324 TL olarak belirlendi.

Konya Ereğli'deki esnafa ucuz konut müjdesi!

Konya Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ereğli'de esnaf için konut inşa edecek. arsa teminini yapılan projede sona gelindi...

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Ereğli Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Konya Ereğli'de Çömlekçi, Şinasi, Orhaniye ve Aziziye Mahallesi'nde yer alan 4 arsa ve 4 mesken Ereğli Belediyesi tarafından 5 milyon 284 bin 450 TL'ye satılıyor.

reysaş ereğli arsa Haberi

reysaş ereğli arsa
 

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret AŞ'den İMKB'ye yapılan açıklamada; 4046 sayılı yasa kapsamında özelleştirilen Araç Muayene İstasyonlarının Alt İşletmeciliğini yapacak olan Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim AŞ'nin Zonguldak Ereğli Taşıt Muayene İstasyonu kurulusu için Ereğli ilçesi Bölücek Köyü, Çevrik Çayı mevkiinde 17 pafta 923 parselde bulunan 4 bin 890 metrekare arsayı 350 bin YTL bedelle satın aldığını açıkladı.
Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim AŞ'nin yüzde 90 ortağı olan Reysaş Taşımacılık, iştirakinin yatırımları ve diger önemli hususlarda kamuoyunu bilgilendireceğini...