27 / 04 / 2024

Reza Zarrab gayrimenkulleri

Reza Zarrab gayrimenkulleri

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik sözleşmesi yaptığı ve mal paylaşımında bulunmayacakları ortaya çıktı. PekiEbru Güneş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Reza Zarrab'ın mal varlığı açıklandı!

Savcı Bharara'nın Reza Zarrab için hazırladığı dosyada Zarrab ve ailesinin yaşadığı lüks hayat da yer aldı. Zarrab’ın en kendi adına en azından 20 gayrımenkule sahip olması dikkat çekti.

Reza Zarrab 'gayrimenkullerini satıyor' iddialarını cevapladı!

İran'da idam cezası alan Babek Zencani ile bağlantısının kurulmaya çalışıldığını söyleyen Zarrab, 'Bunu başaramadılar, şimdi mallarını satıyor yalanıyla altyapı oluşturmaya çalışıyorlar' dedi

Reza Zarrab Makedonya'da otel açacak!

Reza Zarrab Makedonya'da otel açmak için şirket kurdu. Reza Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım, açıklamada, Makedonya’da şirket kurulduğu bilgisini doğruladı. Yıldırım, anılan şirketin otel yatırımı için kurulduğunu kaydetti.

Reza Zarrab'ın 300 milyonluk gayrimenkul serveti!

Aydınlık, Türkiye'yi sarsan 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanarak 70 gün cezaevinde kalan ve savcılığın takipsizlik kararıyla derin nefes alan İranlı İşadamı Reza Zarrab'ın ve şirketlerinin mal varlığını mercek altına aldı...

Dedemin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirim? 

Dede üzerinden kalan gayrimenkuller bazen her durumda belirli olmayabilir. Bunun için torunların doğru bir araştırma yapması ve gayrimenkul tapularını çıkarması gerekir. Peki dedenizin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirsiniz? İşte bu konu ile ilgili önemli ayrıntılar...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Manisa'da başkalarına ait gayrimenkulleri satmaya çalışan şüpheliler yakalandı!

Manisa'da sahte kimliklerle başkalarına ait gayrimenkulleri satarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen iki kişi yakalandı.

TMSF Eter Park Yalova Gayrimenkulleri 180 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eter Park Yalova Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

Sahte belgelerle milyon liralık gayrimenkulleri satan dolandırıcılar yakalandı!

İstanbul’da kamu kurumlarının isimlerini ve logolarını kullanıp bazı gayrimenkulleri kiralayan ve sahte servis ile sahte taksi plakaları satıp toplamda 4 milyon 260 bin lira kazanan 3 kişi yakalandı.

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum ne?

İstanbul Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yapmakla suçlanan Reza Zarrab’ın 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakkındaki yakalama kararının kaldırılması talebi onaylanmadı...

TMSF, Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı...

Reza Zarrab gayrimenkulleri Haberi

Reza Zarrab gayrimenkulleri

MAGAZİN gündemine bomba gibi düşen boşanmayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.


ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab, avukatı aracılığıyla Ebru Gündeş’in kendisinden boşanmak istediğini açıklayınca, sık sık lüks yaşam tarzlarıyla gündeme gelen çiftin mal paylaşımını nasıl yapacağı merak konusu olmuştu.


11 Şubat 2010’da evlenen çiftin nikâh öncesinde bir evlilik sözleşmesi imzaladığı ve o sözleşme gereği ayrılırken mal paylaşımı yapmayacakları ortaya çıktı.


Ebru Gündeş’in önümüzdeki günlerde açacağı davada kendisi ve 5 yaşındaki kızı Alara için hiçbir talepte bulunmayacağı öğrenildi. 2010 yılında çiftin evlilik sözleşmesi yaptıklarına dair haberler çıkmış, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ise iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.


Daha önce de boşanmak istemiş

19 Mart’ta tatil için gittiği Miami’de gözaltına alınan ve İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve kara para aklama...