26 / 04 / 2024

Reza Zarrab kiminle evli

Reza Zarrab kiminle evli

Reza Zarrab, ikinci otelini Türkiye'de açacak. Zarrab, İstanbul'daki otel için şu an Royal Holding'in bulunduğu Kabataş'taki binasını seçti.

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reza Asadzadeh tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

GSM şirketlerinden güzel haber! Bu kişilerin hattına bedava internet yüklenecek!

GSM şirketleri tarafından vatandaşın yüzünü güldürecek haberin detayları geldi. O haber birçok vatandaşı çok mutlu edecek. Peki GSM şirketleri ne duyurdu? Kiminle anlaşma yaptılar?

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Shakourı tarafından kuruldu.

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

Motelle Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Motelle Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Motallebzadeh tarafından kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Reza Zarrab kiminle evli Haberi

Reza Zarrab kiminle evli
Makedonya'da otel açmak için Brillant Invest International isimli bir şirket kuran Reza Zarrab, ikinci otelini Türkiye'de açacak. Zarrab, İstanbul'daki otel için şu an Royal Holding'in bulunduğu Kabataş'taki binasını seçti. Projesi onaylanan otelin 80 odalı ve her türlü lükse sahip olacağı...