29 / 03 / 2024

Reza Zarrab otel

Reza Zarrab otel

Reza Zarrab, ikinci otelini Türkiye'de açacak. Zarrab, İstanbul'daki otel için şu an Royal Holding'in bulunduğu Kabataş'taki binasını seçti.

Reza Zarrab Makedonya'da otel açacak!

Reza Zarrab Makedonya'da otel açmak için şirket kurdu. Reza Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım, açıklamada, Makedonya’da şirket kurulduğu bilgisini doğruladı. Yıldırım, anılan şirketin otel yatırımı için kurulduğunu kaydetti.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum ne?

İstanbul Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yapmakla suçlanan Reza Zarrab’ın 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakkındaki yakalama kararının kaldırılması talebi onaylanmadı...

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum!

Sözcü Gazetesi, Reza Zarrab’ın sahip olduğu köşk ve yalılarda gerçekleştirilen yasa dışı yapılaşmayı 2015'te ortaya çıkarmıştı. Daha sonra yıkım kararları alındı, sorumlular hakkında davalar açıldı.

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Reza Zarrab’ın yalısı Meclis’te tartışmalara neden oldu!

TBMM'de masaya yatırılan İmar Affı düzenlemesinin ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın boğazdaki yalısını da kapsadığı iddiası Meclis’te tartışmalara sebep oldu

Reza Zarrab'ın yalılarına yıkım kararı!

New York'ta süren "ABD, Hakan Atilla'ya karşı" davasında tanık sıfatıyla ifade veren İran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el konuldu.

Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el konuluyor!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlığına el koyma kararını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el konulma işlemi devam ediyor. 

Ebru Gündeş ikiz yalısını boşaltıyor!

Reza Zarrab ile evli olan Ebru Gündeş, Kanlıca’daki ikiz yalısını yavaş yavaş boşaltmaya başladı.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki yalısından taşınıyor!

Reza Zarrab ile boşanma kararı alan Ebru Gündeş yeni ev arayışına girdi. Gündeş Kanlıca'daki yalısından taşınıyor...

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Bella Park'ta işler durgun!

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Büyükçekmece'deki Bella Park sitesinde aylardır kiralanmayan mülkler olduğu belirtiliyor.

Reza Zarrab'ın ve yakınlarının mal varlıklarına el konuldu!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlığına el koyma kararını açıkladı. İşte, Reza Zarrab mal varlığı listesi...

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş Kanlıca yalı davasında son durum!

Beykoz Kanlıca’daki yalılarında tadilat yaptıkları iddiasıyla Reza Zarrab ile dosyası ayrılan Ebru Gündeş ve Hakkı Süha Gökdemir hakkında 3’er yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davalara devam edildi.

Reza Zarrab otel Haberi

Reza Zarrab otel
Makedonya'da otel açmak için Brillant Invest International isimli bir şirket kuran Reza Zarrab, ikinci otelini Türkiye'de açacak. Zarrab, İstanbul'daki otel için şu an Royal Holding'in bulunduğu Kabataş'taki binasını seçti. Projesi onaylanan otelin 80 odalı ve her türlü lükse sahip olacağı...