25 / 04 / 2024

rezidans ve ofis projeleri

rezidans ve ofis projeleri

Mustafa Talat Katırcıoğlu'na Türkiye'nin gizli zenginlerinden biri desek abartmış olmayız. Ne bir demeci, ne de bir fotoğrafı bulunan Mustafa Talat Katırcıoğlu ve ailesi Türkiye'nin gizli gayrimenkul zenginlerindendir...

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

İl Özel İdare bu ilde arazi, iş yeri, arsa ve ofis satacak!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta arazi, iş yeri arsa ve ofis satacak. Söz konusu satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da View Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metafor AVM projesinde satışlar devam ediyor.  AVM, Ofis ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

TCDD, Başakşehir'de 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak! İhalesi 25 Ağustos'ta!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak. Merakla beklenen ihale 25 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Pandemi fabrika ve ofis kiralarını nasıl etkiledi? 

Her sektörde değişikliklere neden olan pandemi, fabrika ve ofis kiralarını nasıl etkiledi? 

rezidans ve ofis projeleri Haberi

rezidans ve ofis projeleri


Mustafa Talat Katırcıoğlu'na Türkiye'nin gizli zenginlerinden biri desek abartmış olmayız. Ne bir demeci, ne de bir fotoğrafı bulunan Mustafa Talat Katırcıoğlu ve ailesi Türkiye'nin gizli gayrimenkul zenginlerindendir. 


Öğrendiğimize göre Ümraniye'deki CarrefourSA, AvivaSA, Türk Ekonomi Bankası, Bank Asya, Albaraka Türk, vakıfbank gibi birçok fınans şirketinin merkez binalarının ve arsalarının sahibi Katırcıoğlu Ailesi'dir. Halen bu araziler üzerinde çeşitli ofis projeleri devam ediyor. 



Geçen ay sonunda yolumuz bu bölgeden geçtiğinde büyük bir inşaat dikkatimizden kaçmadı. CarrefourSA'nın bahçesi konumundaki, Küçüksu yoluna cepheli 48 bin metrekare arazide hafriyat başlamış. İnşaatın detaylarıyla ilgili olarak arsa sahibi Mustafa Talat Katırcıoğlu'nu aradık. 


Katırcıoğlu, projenin AVM, rezidans ve ofis projelerinden oluştuğunu belirtiyor. Verdiği bilgiye göre, Akasya Park Ümraniye adı verilen projenin 617 bağımsız daireden oluşan rezidans bloklarını Ant Yapı hayata geçirecek. 


Projede...