10 / 05 / 2024

rg const depo elemanı ilanı

rg const depo elemanı ilanı

RG Const bünyesinde istihdam etmek üzere eleman alacak.

1946 yılında Rüstem Paşa Medresesi depo olarak kullanılıyormuş!

Sadrazam Rüstem Paşa tarafından Mimar Sinan’a yaptırılan ve inşası 1550-51 yıllarında tamamlanan medrese 1946 yılında depo olarak kullanılıyormuş. Harap halde olan medrese 200 bin liraya restore edilecek, genel kütüphane yapılacakmış .

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saniye Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Reysaş GYO Çayırova'da depo inşaat alanını 57 bin 554 metrekareye çıkardı!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi 2080 Ada 1 Parsel üzerinde inşa edilecek 50.889 metrekarelik lojistik depo inşaat alanı 57.554 metrekare olarak revize etti.

Kırgız-Türk Dostluk Polikliniği ve Mamografi Merkezi açıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Kırgızistan'ın güneyindeki Oş bölgesinde dört yıl önce çıkan etnik çatışmaların ardından yardım amaçlı hazırladığı ve uygulamaya koyduğu eylem planındaki projelerini tamamladı.

Avcılar'da depo yangını çıktı!

Avcılar'da depo yangını çıktı. Yeşilkent Mahallesi'nde bir nalbur deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.Alanın bitişiğindeki tekstil atölyesine ve diğer binanın çatısına sıçrayan alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Ölüdeniz'deki kirlilik sivil toplum örgütlerini harekete geçirdi!

Fethiye Ölüdeniz'de son zamanlarda artan ve şikayetlere konu olan deniz kirliliği için sivil toplum örgütleri harekete geçti. Kaymakam Çalık'la görüşen sivil toplum temsilcileri, bin liralık deniz süpürgesi ile sorunun çözüleceğini söyledi.

Depo olarak kullanılan Ayasofya Hamamı 1941 yılında halka açılacakmış!

İstanbul'da Ayasofya Cami ile Sultanahmet Cami arasında yer alan Ayasofya Hamamı, belediye ait depo olarak kullanılmaktaymış. 1941 yılında Ayasofya Hamamı restore edilerek tekrardan halka açılacakmış.

Tuzla'da depo yangını çıktı!

Tuzla'da depo yangını çıktı. Orhanlı'daki bir lojistik firmasının deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

TCDD Çerkezköy depo yolları ve Çatalca ofis yollarının altyapı yenileme ihalesi 12 Ağustos'ta!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Depo Yolları ve Çatalca Ofis Yollarının Altyapısı ile Yenilenmesi işi ihalesi 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da yapılacak...

Hava Levazım Ana Depo ve Dikimevi Müdürlüğü mağaza deposu ihalesi 11 Ağustos'ta!

3. Hava İkmal Merkezi Komutanlığı Hava Levazım Ana Depo ve Dikimevi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulması planlanan mağaza deposu kurulması işi 11 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00'te ihale edilecek.

Tunceli'de satış memurluğundan 1 milyon 795 bin TL'ye ev, baraka, depo!

Tunceli Alpdoğan Mahallesi'nde yer alan ev, depo ve de baraka Tunceli Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 1 milyon 795 bin 708 TL'den satışa çıkıyor...

Adana'da depo patladı: 4 ev hasar gördü!

Adana'da bir evin depo kısmında meydana gelen patlamada 4 ev hasar gördü. Çıkan yangında 5 kişi dumandan zehirlendi, 1 itfaiye eri balkonun çökmesi sonucu yaralandı...

Nevşehir Ürgüp'te satılık arsa: 289 bin 853 liraya!

Milli Emlak Nevşehir Ürgüp Sarıhıdır Köyü'nde yer alan 28 bin 985 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 8 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek...

rg const depo elemanı ilanı Haberi

rg const depo elemanı ilanı

Eleman alınacak alan: En az 3 yıl tecrübesi olan, inşaat ve malzemesi bilgisi olan, bilgisayar MS Office programlarını kullanabilen, askerlik görevini tamamlamış, emekli, B sınıfı ehliyeti olan, Avcılar, Beylikdüzü ve Kıraç Beldesi civarında oturan depocu. Başvurular 0 212 465 73 59 no'lu faksa yapılabilir.